Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belediyesi, bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, okulu

Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Hakkında - Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Tanıtım - Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Resimleri - Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu İletişim

Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılında 20/10/2010 tarihinde eğitime açılmıştırOkul binamız daha önce Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılmaktaydı Meslek Yüksek Okulunun Toki konutları içindeki yeni binaya taşınmasıyla boş kalan bina Honaz Belediye Başkanımız Turgut DEVECİOĞLU’nun gayret ve girişimleriyle eğitime kazandırılmış ve HONAZ BELEDİYESİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmet vermeye başlamıştır Okulumuzda 18 derslik vardır Okul binamız ve bahçemiz geniş bir alanı kaplamaktadır Okul kadromuzda okul müdürü, bir müdür yardımcısı , bir anasınıfı öğretmeni, beş tane sınıf öğretmeni, bir Türkçe öğretmeni, bir Matematik öğretmeni, bir Fen ve Teknoloji öğretmeni ve bir tane de yardımcı hizmetli mevcuttur Okulumuz kaymakamlık binasının hemen yanındadır Okul çevresinde büfeler, cafeler , lokantalar vardır Ayrıca Honaz- Denizli minibüsleri de her on beş dakikada bir okulumuzun önünden geçmektedir Toki konutları ve okul çevresine yapılan binaların tam olarak dolmasıyla ve yapılaşmanın sürekli devam etmesiyle öğrenci sayımız da artmaktadır

Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz
Okulun Telefonu: 258 8111170
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Afşin Bey Mh Osman Nuri Filiz Cd
Okulun Web Adresi: http://honazbelediyesimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 972067@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com