|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
belediyesi, bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, okulu |
![]() |
Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz DenizliHonaz Belediyesi İlköğretim Okulu Hakkında - Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Tanıtım - Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Resimleri - Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılında 20/10/2010 tarihinde eğitime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz Okulun Telefonu: 258 8111170 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Afşin Bey Mh ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://honazbelediyesi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 972067@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Honaz Belediyesi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|