Aşk'ın Sırrı Kitabı - Şems-İ Tebrizî |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk'ın Sırrı Kitabı - Şems-İ TebrizîAşk'ın Sırrı Kitap Özet - Şems-i Tebrizî Kitapları - Aşk'ın Sırrı Kitap Tanıtım - Aşk'ın Sırrı Kitap Fiyatı - Aşk'ın Sırrı vÖn Okuma Kitap Özet Şems-i Tebrizi, Mevlana için; 'Sen eğer batına bağlı ise, ben batının batınıyım, iyi dinle! Sırların sırrı, nurların nuruyum Evliya, benim sırrıma eremezler Aşk bile benim yolumda bir perde ve engeldir Yaşayan aşk benim katımda ölüdür' Demiş ve gerçek aşkın sırrını Mevlana ile birlikte aramaya başlamıştır Gerçek şu ki, herkes Mevlana ve Şems'i bildiğini düşünmekle beraber, insanlığın büyük çoğunluğu Mevlana ve bilhassa Şems'in tüm insanlığa ilahi aşk ve sırları anlama yolunda bir yol haritası sunan ilişkisi hakkında çok az şey biliyor Bu haritayı bilmemiz gerekiyor ve bunun yolu da her yönüyle sıra dışı bir Allah dostu olan Şems'e odaklanmaktan ve imkansız olsa da anlamaktan geçiyor -Mümin Semerci- Bu anlamda, dönem içerisindeki kaynaklar taranarak hazırlanan eserde sırları, mesellerde yaşayarak bulacaksınız -Velihan Akbulut- (Tanıtım Bülteninden) Aşk'ın Sırrı (Ciltli) Şems-i Tebrizî Süreç Yayıncılık / Tasavvuf Dizisi Türkçe 342 s -- 2 Hamur-- Ciltli -- 14 x 22 cm İstanbul, 2010, 1 Basım ISBN : 9786058862906 Etiket Fiyatı : 15,00 TL |
|