Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dolu, kalp, kitabı, sawyer, umut, vogel

Umut Dolu Bir Kalp Kitabı - Kim Vogel Sawyer

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umut Dolu Bir Kalp Kitabı - Kim Vogel Sawyer

Umut Dolu Bir Kalp Kitap Özet - Kim Vogel Sawyer Kitapları - Umut Dolu Bir Kalp Kitap Tanıtım - Umut Dolu Bir Kalp Kitap Fiyatı - Umut Dolu Bir Kalp Ön Okuma

Kitap Özet

Türünün tek örneği olan Barnett, Kansas Wyatt Kovboy Okulu'nun amacı, Doğulu genç kadınların bir çiftlik sahibinin eşi olabilmeleri için gereksinim duydukları tüm becerileri öğretmekti

Çeyizi ve umudu olmayan Tressa, teyzesinin ve dayısının zoruyla bu okula başvurduğunda kendini kaybolmuş ve yalnız hissediyordu Zorlu yaşam şartlarına göğüs gererken Abel Samms adındaki çiftlik sahibinden uzak durması da kolay değildi

Abel Samms'in tutunduğu tek şey çiftliğiydi ancak her geçen gün iflasa bir adım daha yaklaşıyordu Bunca problemin arasında bir de komşusunun kasabaya getirdiği müstakbel gelin topluluğuyla uğraşamazdı Hem daha önce Doğulu bir kıza abayı yakmış ve kalbi kırılmıştı Fakat ne kadar karşı koysa da Tressa'nın suskun ve beceriksiz hâlleri içindeki duvarları bir bir yıkmaktaydı

"Umut Dolu Bir Kalp; karakterleri ve olay örgüsü ile sizi hayal kırıklığına uğratmayacak"

-Jeanne Greene-

(Tanıtım Bülteninden)

Umut Dolu Bir Kalp
Kim Vogel Sawyer
Sonsuz Kitap
Fiyatı : 20,00 TL
Ocak 2012
376 sayfa
ISBN: 9786053844648

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com