![]() |
temel fıkralarından bırı:) |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() temel fıkralarından bırı:)temel ve cok ıyı 3 arkadası gun gelır ayrılırlar ![]() ![]() ![]() ![]() temel hergun bara gıder ve 3 bıra ıcermıs barmen tabi merak ewtmıs bunu ve bır gun temele sormus pardon sız neden hergun gelıp 3 bıra soluyosunuz? temel cevap vermıs ben ım ıkı arkadasım da ha var onlar burda deıller ama ben onların yerınede ıcıyorum demıs ![]() ![]() ![]() temel boyle uzun ure bole ıdıp 3 bıra ıcıomus ve bardan cıkıomus ![]() ![]() ![]() ![]() bır gun temel barmene bana 2 bıra verıırmısın demiş ![]() ![]() ![]() barmen de sasırmıs ama 2 bırayı koymus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve temelde cewap vermıs ![]() ![]() ![]() yok ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : temel fıkralarından bırı:) |
![]() |
![]() |
#2 |
b3Güm
|
![]() Cevap : temel fıkralarından bırı:):D:Dvlla bende barmen gibi düşünmüştüm ama temel bu diilmiş:D |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : temel fıkralarından bırı:) |
![]() |
![]() |
#3 |
efobedo
|
![]() Cevap : temel fıkralarından bırı:)heheh mükemmel
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|