![]() |
Pazartesi Neşesi |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Pazartesi NeşesiHAMİLE: Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hamile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der ![]() karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der temel sinirlenir - "ule oros ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BALIK PAZARLIĞI Bir müşteri, balık satan Temel'e gelip sormuş: -"Balık kaça kardeş?" -"Haçan peşyüzedir ![]() ![]() ![]() -"Ama karşıda dörtyüzeydi ![]() ![]() ![]() -"İyi pacım, sen de cit ordan al ![]() ![]() ![]() -"Ama orada kalmamış ![]() ![]() ![]() -"Pende de kalmasa, pen de dörtyüze satardim pe pacim!" KIRMIZI IŞIK Temeli trafik polisi durdurur ![]() sorar kırmızı ışık yanıyordu neden geçtin? yoksa kırmızı ışığı görmedin mi? temelde cevap verir : Kırmızı ışığı gördüm görmesinede de sizi görmemiştim ![]() ![]() ![]() DİVAN Isadami Temel, karisini evdeki divanin üzerinde muhasebecisiyle sevisirken yakaladi ![]() ![]() - Peçi ne yapacaksun bu durumda, diye sordu ![]() - Pen da oni düsuneyrum, dedi Temel ![]() ![]() ![]() Aradan bir kaç hafta geçti ![]() - Ula ne ettun o meseleyi? - Hallettum, dedi Temel ![]() ![]() ![]() - Kariyi mi bosadun? - Ula fistuk cibi kari bosanur mi? - Muhasebeciyi mi kovdun? - Haçan bütün defterler herifun elinde, nasil kovayim oni! - Peçi ne ettun? - Divani sattum ![]() ![]() ![]() KARIŞIK: GÜNÜN BİRİNDE TEMEL ALAFRANGA BİR W ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYDARPAŞA TREN GARI: Bir gün 3 karadenizli haydarpaşa tren istasyonuna gelirler ![]() ilk trenin kaçta olduğunu öğrenmek için görevliye soru sorarlar ![]() ![]() ![]() çaydı;muhabbetti derken muhabbet baya koyulaşır ![]() ![]() - "hey ![]() ![]() bakarlar ki tren uzaklaşmış gidiyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bi daha ki tren 7 deymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "oğlum aptalmısın arkadaşların gitti sen kaldın" ![]() - "onlar beni yolcu etmeye gelmişlerdi" der AKSİ KADIN Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa çekmiş ve polis gelmiş: "Buyrun memur bey?" "Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz "Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım" Karisi lafa atlamış: "Aaa yapma hayatim ![]() Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: "Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???" "Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra çözdüm" Karisi yine atlamış: "Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba ![]() ![]() ![]() ![]() Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee ![]() ![]() ![]() "Aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karisi çenesini tutamamış yine: "Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık sinyalin icabına baktır diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: "BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!" Polis kadına sormuş: "Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?" Kadın cevap vermiş: "Yok canim ![]() ![]() ![]() ![]()
|