![]() |
Fadime Tatilde |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Fadime TatildeFadime , kocasi Temel olmadan ilk defa tatile cikar ![]() -Kocacim yolculugum cok iyi gidiyor, bir doktor beyle tanistik, cok hossohbet birisi' der Ikinci molada tekrar arar: -Yolculuk cok iyi gidiyor, su an doktorla yemekteyiz' ![]() ![]() ![]() -Kocacim otelime geldim, tesaduf doktorla ayni oteldeyiz' ![]() ![]() ![]() ![]() -Tatil nasil gidiyor Karicim? -Cok iyi gidiyor, bizde doktorla yemek yiyorduk, cok egleniyoruz ![]() ![]() ![]() Temel olaydan iyice killanmistir ![]() -Tatil nasil gidiyor ![]() ![]() ![]() -Iyi, bizde doktorla havuz basindayiz, bana gunesyagi suruyordu, birazdan havuza girecegiz ![]() ![]() ![]() -Uzerinde su an ne var? der Temel ![]() -Bikinim ![]() Iyi ustunu cikart ![]() -niye? -Cikartt! ![]() ![]() ![]() -Niye? -Cikart! ![]() ![]() ![]() -Tamam ama niye yaptim? -Gunes giren yere doktor girmez de ondan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fadime Tatilde |
![]() |
![]() |
#2 |
efobedo
|
![]() Cevap : Fadime Tatildeheheheheheh xDDD lan ne gusell yaa
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fadime Tatilde |
![]() |
![]() |
#3 |
followme
|
![]() Cevap : Fadime Tatildehuhahuhahuha saol çok güldük :):):):):):):):)):):):):):): |
![]() |
![]() |
|