Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, uluşma, ziyaretçi

Son Uluşma Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Uluşma Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Son uluşma Filmi Ziyaretçi Görüşleri

10

mehmet yaka

27112008 17:00:00

harika olmuş u vatanın nasıl ne eziyetlerle kazanıldığını anlatıyor Öyle duygulu öyle içten olmuşki izlemenizi tavsiye ederim Özellikle devlet üyükleri izlemeli izlemeliki u vatanın nasıl kurulduğunu ve nekadar değerli olduğunu anlasınlar

DENIZ COLGECEN

12112008 10:30:00

Dün akşam galasındaydım Son uluşmanın, tüm salon hem ağladı hem güldü, çok güzeldi inanın, vatan aşkını, dostluğu, yokluğu, hayatı anlamak için herkesin izlemesi gereken ir film u vatanı ne şartlarda kurtarmışlar, kimlerle nasıl savaşmışlar, o günleri 'hey gidi günler heey' diye hala nasıl anıyorlar ilmeniz gerek, Gazilerimizin aileleri de vardı , çıkıştaki gururlarını, hüzünlerini , göz yaşlarını görmenizi isterdim en Gazilerimiz keşke urda olsalardı da ellerini öpeilseydim,teşekkür edeilseydim dedim Dün gece savaş çıksa önce iz giderdik size yemin ederim Çok şey var daha aslında söylenecek ama gidin kendiniz görün !!!!

Seanslar

İstanul Avrupa
Afa: Son uluşma Filmi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com