Son Uluşma Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
08-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Uluşma Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Son uluşma Filmi Ziyaretçi Görüşleri 10 mehmet yaka 27112008 17:00:00 harika olmuş u vatanın nasıl ne eziyetlerle kazanıldığını anlatıyor Öyle duygulu öyle içten olmuşki izlemenizi tavsiye ederim Özellikle devlet üyükleri izlemeli izlemeliki u vatanın nasıl kurulduğunu ve nekadar değerli olduğunu anlasınlar DENIZ COLGECEN 12112008 10:30:00 Dün akşam galasındaydım Son uluşmanın, tüm salon hem ağladı hem güldü, çok güzeldi inanın, vatan aşkını, dostluğu, yokluğu, hayatı anlamak için herkesin izlemesi gereken ir film u vatanı ne şartlarda kurtarmışlar, kimlerle nasıl savaşmışlar, o günleri 'hey gidi günler heey' diye hala nasıl anıyorlar ilmeniz gerek, Gazilerimizin aileleri de vardı , çıkıştaki gururlarını, hüzünlerini , göz yaşlarını görmenizi isterdim en Gazilerimiz keşke urda olsalardı da ellerini öpeilseydim,teşekkür edeilseydim dedim Dün gece savaş çıksa önce iz giderdik size yemin ederim Çok şey var daha aslında söylenecek ama gidin kendiniz görün !!!! Seanslar İstanul Avrupa Afa: Son uluşma Filmi Kaynak: intersinemacom |
|