Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, hayalet, resimdeki, ziyaretçi

Resimdeki Hayalet Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Resimdeki Hayalet Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Resimdeki Hayalet Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

9

meralll

21102008 18:34:00

seviyorum uzak doğu filmlerini ence eğenilen ir çok korku filminden daha iyi

6

mustafa türkan

14092008 15:45:00

AYnı konu aynı kilişe japon korku sineması önemini yitirmek üzere amerika korku sineması ve fransız korku sineması yükseliş döneminde u filmde undan etkileniyorYeniden çevrimine ne gerek vardı sankiOlmamış u sefer olmamış

8

Reyhan ALTAN

29082008 00:40:00

Fillmin endeki etkiside uzun sürdüGüzel ir filmdi

9

eru

28082008 18:14:00

E tamam, film Tayland'dan kopyalanmış olailir ama kaul etmek lazım iyi ir kopya olmuş Korku-gerilim türünü seven ve alışkın olan irisi olarak en ile 3 gün yalnız kalmaya korktum Korku-gerilim sevenlere özellikle de 24:00 seansını tavsiye ederim

2

pelinoguz

11082008 00:49:00

u filmin aslı tayland yapımıdır ve inanın u amerikan yapımı versiyon diğerinin eline su dökemezence u filmi merak ediyorsanız ve tatmin olmak istiyorsanız kesinlikle tayland yapımı olanını tercih etmelisinizamerikalılar diğer ütün güsel korku filmlerine yaptıkları gii(örnek:halka,garez)u filmi de yüzlerine ulaştırmışlar

ayşegül

05082008 09:55:00

Filmin tamamını izledim süperdi gerilim, korku hepsi de var ende etkisi uzun sürdü ama sonuna çok şaşırdım en eminim herkez çok şaşıracak Kesinlilikle izlemelisiniz

8

pelin20

06062008 11:54:00

filmi i arkadaşımın tavsiyesi üzerinden az da olsa youtue dan izlemiştimepey hoşuma gitmişti epey de aramıştım cd sini edineilmek içinjapon korku sinemasını sevenlere özellikle tavsiye ederim

S

2

**** Dedikoduları
Drama, Gerilim

Saklı Seçilmişler
Gerilim,

Ocean's Eleven
Komedi, Polisiye

Lanet
Korku, Gerilim

Sıcak

Yalanlar Üstüne
Dram

Afa: Resimdeki Hayalet Filmi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com