Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bardem, javier, oscar, yolunda

Javier Bardem Oscar Yolunda

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Javier Bardem Oscar Yolunda

“Kolera Günlerinde AÅ?k”ın baÅ?rol oyuncusu Javier Bardem, “Ä°htiyarlara Yer Yok”la ikinci kez Oscar ödülüne aday ve ilk Oscar ödülünü kazanacak gibi görünüyor
Ä°spanyol bir oyuncunun Hollywood’u ve dünyayı fethetmesi pek sık rastlanan bir olay deÄ?il…2007 adeta Ä°spanyol oyuncu Javier Bardem’in yılı oldu Bardem, bir baÅ?ka uluslararası Ä°spanyol oyuncu Antonio Banderas’ın hiçbir zaman baÅ?aramadıklarını elde etti ve kısa zamanda olaÄ?anüstü bir kariyere sahip oldu Hatta güzeller güzeli Ä°spanyol oyuncu Penelope Cruz’un bile önüne geçmeyi baÅ?ardı
“Guguk KuÅ?u” ve “Amadeus”la iki kez yılın en iyi yönetmeni Oscar’ını kazanan nadir yönetmenlerden Milos Forman’ın “Goya’nın Hayaletleri”nin kadrosuna alınmasıyla kariyeri inanılmaz bir ivme kazandı
Bardem “Before Night Falls” ve “Ä°htiyarlara Yer Yok-No Country for Old Men”le sinema dünyasındaki en önemli, en deÄ?erli ve en büyük ödül olan Oscar ödülüne aday gösterilme baÅ?arısını kazanırken, Penelope Cruz sadece “Volver”le Oscar ödülüne aday gösterildi Banderas ise hiçbir zaman Oscar ödülüne aday gösterilmedi
“Kolera Günlerinde AÅ?k-Love in the Time of Cholera”da elli yıldan fazla bir süre aynı kadına sırılsıklam aÅ?ık kalmayı baÅ?aran, aÅ?k sarhoÅ?u çok sabırlı bir adamı,“Ä°htiyarlara Yer Yok-No Country for Old Men”de hiçbir sınır tanımayan, beyazperdede eylemlerini izleyenlerin kanını donduran ve tüylerini ürperten bir caniyi canlandıran aktör, “filmlerimin aynı dönemde gösterime çıkması rastlantıydı ama benim için çok iyi oldu Kendimi, yeteneklerimi ve oyun gücümü herkese gösterme fırsatı buldum Ayrıca filmlerimin birbirinden farklı türlerde olması çok hoÅ?uma gitti Ã?ok yararlı ve çok güzel deneyimler elde ettim” diyor
“Kolera Günlerinde AÅ?k” ile “Ä°htiyarlara Yer Yok”un çekimleri arasındaki bir aylık dinlenme süresinde sevdiÄ?i karakterden nefret ettiÄ?i karaktere geçiÅ? yapma olanaÄ?ı bulduÄ?unu ifade eden Javier Bardem, rol geçiÅ?leri sırasında yaÅ?adıÄ?ı duygusal süreci Å?u sözlerle dile getiriyor:
“Sanki bedenimin içinden birÅ?eyleri söküp çıkarıyor ve onun yerine tam karÅ?ıtı bir kiÅ?ilik koyuyorum Zaten iÅ?imin en sevdiÄ?im yanı da bu… Dünyayı farklı ve karÅ?ıt bakıÅ? açılarından görmek zorunda kalıyorum ki, iÅ?imin en çok bu yönünü seviyorum”

Devami

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com