![]() |
'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä± |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä±Sinemalar ![]() 15 Å?ubat 2008’de gösterime girecek “Sweeney Todd: Fleet SokaÄ?ının Å?eytan Berberi” filminde bir araya gelen baÅ?arılı yönetmen Tim Burton ve ünlü oyuncu Johnny Depp filmin hazırlık süreci ile ilgili düÅ?üncelerini anlattılar ![]() Filmin çekim aÅ?amasından görüntüler ve özel sahnelerle süslenen, sadece Sinemalar ![]() ![]() ![]() JOHNNY: Beraber çektiÄ?imiz ilk film on yedi sene kadar önceydi adamım ![]() ![]() ![]() TIM: Johnny her seferinde baÅ?ka bir karakteri canlandırıyormuÅ? gibi hissediyorum ![]() ![]() JOHNNY: Bazı filmler vardır, kendinizi içinde hissedersiniz, yaptıÄ?ınız iÅ?i, film sürecini ve bunun gibi Å?eyleri seversiniz ![]() ![]() JOHNNY: Atmosfer sizi yeni ve farklı Å?eyler yaratmaya teÅ?vik ediyor ![]() SWEENEY: Tabi! Bayım! Bir traÅ?a ne dersiniz? TIM: Å?arkı söylemek tabii ki filme bambaÅ?ka bir boyut katıyor ![]() ![]() SWEENEY: Ã?cümü alacaÄ?ım, huzura ereceÄ?im (Å?arkı söylerken) TIM: Birkaç ay sonra bana bir kaset gönderdi ve bu inanılmazdı ![]() ![]() SWEENEY: Hayatınızdaki en yakın traÅ?ı olacaÄ?ınıza garanti ederim ![]() TIM: Johnny modern bir rock yıldızı kalitesi getiriyor yaptıÄ?ı iÅ?e ![]() SWEENEY: Eve, seni beklerken bulmaya geldim…eve (Å?arkı söylerken) JOHNNY: Tim’in ne kadar heyecanlı olduÄ?unu hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() TIM: Biz “film Å?öyle oldu, böyle oldu” demeyi sevmiyoruz ![]() ![]() ![]() JOHNNY: Tim kendini aÅ?tı ![]() SWEENEY: Hayat yaÅ?ayan içindir azizim, o yüzden yaÅ?amaya devam edelim ![]() SWEENEY/ MRS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SWEENEY: TraÅ?a gelir misin? Devami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|