Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Ãzel, rã¶portajä±, todd, weeney

'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä±

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä±

Sinemalarcom’dan “Sweeney Todd” ve Johnny Depp hayranlarını sevindirecek bir ilk daha!
15 Å?ubat 2008’de gösterime girecek “Sweeney Todd: Fleet SokaÄ?ının Å?eytan Berberi” filminde bir araya gelen baÅ?arılı yönetmen Tim Burton ve ünlü oyuncu Johnny Depp filmin hazırlık süreci ile ilgili düÅ?üncelerini anlattılar
Filmin çekim aÅ?amasından görüntüler ve özel sahnelerle süslenen, sadece Sinemalarcom’da izleyebileceÄ?iniz bu kısa ve keyifli röportajı Ä°ngilizce olarak yayınlıyoruz Röportajın Türkçe çevirisini aÅ?aÄ?ıda bulabilirsiniz Keyifle izlemeniz dileÄ?iyle…
JOHNNY: Beraber çektiÄ?imiz ilk film on yedi sene kadar önceydi adamım

TIM: Johnny her seferinde baÅ?ka bir karakteri canlandırıyormuÅ? gibi hissediyorum Bu yüzden, 6 farklı kiÅ?iyle çalıÅ?ıyorum gibi geliyor

JOHNNY: Bazı filmler vardır, kendinizi içinde hissedersiniz, yaptıÄ?ınız iÅ?i, film sürecini ve bunun gibi Å?eyleri seversiniz Bir de Tim’den gelen telefonlar vardır ki…iÅ?te bu benim için eve dönmek gibi bir Å?eydir

JOHNNY: Atmosfer sizi yeni ve farklı Å?eyler yaratmaya teÅ?vik ediyor

SWEENEY: Tabi! Bayım! Bir traÅ?a ne dersiniz?

TIM: Å?arkı söylemek tabii ki filme bambaÅ?ka bir boyut katıyor Johnny de bana, “sanırım yapabilirim” dediÄ?inde, bu benim için yeterliydi

SWEENEY: Ã?cümü alacaÄ?ım, huzura ereceÄ?im (Å?arkı söylerken)

TIM: Birkaç ay sonra bana bir kaset gönderdi ve bu inanılmazdı Tüm beklentilerimin üzerindeydi

SWEENEY: Hayatınızdaki en yakın traÅ?ı olacaÄ?ınıza garanti ederim

TIM: Johnny modern bir rock yıldızı kalitesi getiriyor yaptıÄ?ı iÅ?e

SWEENEY: Eve, seni beklerken bulmaya geldim…eve (Å?arkı söylerken)

JOHNNY: Tim’in ne kadar heyecanlı olduÄ?unu hatırlıyorum Bugüne kadar, burada çıkarmakta olduÄ?u iÅ?in yakınından geçen hiçbir Å?ey yapmamıÅ?tı, ben de öyle O yüzden çok ama çok heyecan vericiydi

TIM: Biz “film Å?öyle oldu, böyle oldu” demeyi sevmiyoruz Yeni bölgelere girmek eÄ?lenceli bizim için Her seferinde çıtayı biraz daha yükseltiyoruz

JOHNNY: Tim kendini aÅ?tı

SWEENEY: Hayat yaÅ?ayan içindir azizim, o yüzden yaÅ?amaya devam edelim (Å?arkı söylerken)

SWEENEY/ MRS LOVETT: Sadece yaÅ?amaya devam edelim Gerçekten yaÅ?amaya

SWEENEY: TraÅ?a gelir misin?

Devami

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com