Okuyun Güleceksiniz |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Okuyun Güleceksiniz"Filimlerde olur yauçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir" klişesinin uyarlanmış hali ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ? yurdum insanı el atmış mevzuuya - aloo, aloo, abi ben öz gaziantep istanbul-ankara otobüsünden arıyorum kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi - evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! - tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! - düşsün ************! oraya senin oturman lazım - tamam, oturdum şimdi ne yapmalıyım? - direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek - tuttum çok eğlenceli görünüyor ehu - evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim - hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır - nasıl sıfır? dikkatli bak - sıfır, gerçekten sıfır ölecek miyiz? - otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor - kalk ******************! bize de panik yaptırdın Şoför uyanınca devam edersiniz |
|