![]() |
Güzel Bir Hikaye..=D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bir Hikaye..=Dbu hikayenin pek öle korkunc tarafi yok ama benim cok hosuma giddigi icin yazayim dedim ![]() ![]() Daha henüz 18 yaşındaydı, ama hayatının sonundaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa ![]() ![]() Bir yığın vitrinin önünden geçti ![]() ![]() ![]() kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı ![]() ![]() ![]() Hani ilk bakışta aşk derler ya, öyle takılıp kalmıştı işte ![]() ![]() ![]() ![]() Kız gülümseyerek koştu ona ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl bir gülümsemeydi o ![]() ![]() ![]() ![]() Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız CD'yi aldı, içeri gitti ![]() ![]() Aldı paketi, çıktı dükkandan, evine döndü, açmadan dolabına attı ![]() ![]() Ertesi sabah gene gitti aynı dükkana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi ![]() ![]() Ertesi sabah bütün cesaretini topladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız içerdeyken bir kağıda "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz" diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice ![]() ![]() ![]() ![]() İki gün sonra evin telefonu çaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cenazeden birkaç gün sonra, anne oğlunun odasına girebildi sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paketleri aldı, oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı ![]() ![]() İçinde bir CD vardı, bir de minik not ![]() ![]() "Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne bir paketi daha açtı ![]() ![]() ![]() ![]() "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|