![]() |
Aşk Hikayeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk HikayeleriAşkların En Büyüğü Paul, kız arkadaşı Margaret'e evlenme teklif etmişti ![]() ![]() ![]() Bir gün sahilde bir yürüyüşe çıkıp evlilik ve önemi hakkında biraz konuştular ![]() ![]() "Evliliğimiz de böyle olacaksa, pek şansımız yok demektir," dedi ![]() "Zor günlerimizde birbirimize yardımcı olacağız, destek vereceğiz ki mutlu olabilelim," dedi Paul ![]() Yürümeye devam ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() "Biz birbirimize destek olamayacak durumda kalırsak Tanrı bize yardımcı olacaktır ![]() ![]() "Seni sırtımda taşıdığımı görmeyen birisi buradan tek bir kişinin geçtiğini düşünür, değil mi? Ama biz iki kişiydik ![]() Margaret, Paul'ün söylediklerinden çok etkilenmişti ![]() ![]() "Bir gece, bir adam bir rüya gördü ![]() ![]() ![]() ![]() Son sahneyi de gördükten sonra dönüp arkasına baktığında, bazı yerlerde dizideki izlerin çift değil tek olduğunu, bu kesikliklerin de yaşamının en zor, en mutsuz dönemlerine denk geldiğini ayrımsadı ![]() Bu durumdan kafası karışan adam Tanrı'ya sordu, " Tanrım," dedi, " Senin yolunu izleyeceğime ilişkin söz verdiğimde, bana yanımdan hiç ayrılmayacağını söylemiştin ![]() ![]() Tanrı yanıtladı, " Değerli çocuğum, seni hep sevdim, her zaman yanındaydım ![]() ![]() Bu harika öykünün kendine özgü bir sevgi yoğunluğu var ![]() ![]() ![]() "SEVGİ, SONSUZ BİR KAYNAKTIR" |
![]() |
![]() |
|