2 Arkadaş(Farlı) |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Arkadaş(Farlı)çocukluktan beri çok sıkı 2arkdaş varmış biri çok zengin diğeride çok fakirmişlise zamanında fakir olan bir kıza aşık oluyor vede bir süre sonra zengin çocuk fakirin sevdiği kızı elinden almışsonra bunların araları bozulmuş fakir çocuk kendini içkiye vermişbataklığa saplanmış bir gün yaşlı bir adam buna büyük miktarda para vermiş ve fakir genç kendine iş kurmuş ve yaşlı bir kadın osıra adama evinde çalışabilirmiyim çok açım senin elbiselerini yıkarım işlerini yaparım demişadamda yaşlı kadını eve almış sonra yaşlı kadın adama bir kız bulmuş temiz tertemiz bir kızadamla kız birbirlerini sevmişler ve evlenmeye karar vermişlerdüğünlerine fakir genç eski zengin arkdaşını düğüne çağırmamış ama eski arkdaşı yinede düğüne gelmişfakir adam konusmaya karar vermiş ve başlamış : 1gün en sevdiğim arkdaşım kız arkdaşımı elimden aldı kendimi içkiye verdim demişanlatmışda anlatmı ardına eski arkdaşı kürsüye çıkmış: yıllar önce en sevdiğim arkdaşım or*pu*nun birine aşıık oldu ve kza para teklif ettim onun hayatının arkdaşı oılmasını engelledim demişdaha sonra kendini dağıttı ve babamı yolaadım para verdiannemi hizmetçi olarak evine yolladım en sonundada kız kardeşimi arkdaşıma verdim mutlu olsun diyedemiş |
|