Gerçek Dost-Güzel Bir Yazı- |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerçek Dost-Güzel Bir Yazı-Eğer sen benden önce ölecek olursan O’ na arkadaşımı da getirebilir miyim diye sor Eğer sen yüz yaşına kadar yaşayacak olursan Ben ondan bir gün eksik yaşamak isterim ki Bu dünya da sensiz bir günüm olmasın Gerçek dostluk sağlık gibidir Kıymeti ancak kaybedince anlaşılır Babam her zaman derdi ki ölürken Beş tane dostum var diyebiliyorsan O zaman anlamlı bir yaşam sürmüşsün demektir Gerçek dost Herkes senden uzaklaşırken Senin yanına gelendir Eğer bütün arkadaşların Kendilerini bir köprüden atacak olsalardı Ben onlarla birlikte atlamaz Aşağıda beklerdim ki onları tutabileyim Gerçek bir dost iki elinizle sımsıkı sarılır Ben sana sende bana yaslanırsan İkimizde güvende oluruz Arkadaşlık İki bedende tek kafa olabilmektir Önümde yürüme takip edemeyebilirim Arkamda yürüme seni doğru yönlendirmeyebilirim Dostum olman için daima yanımda yürü Söylediklerini her kez duyar Ama dostlar söylediklerini dinler Gerçek dostlar ise söylemediklerini de dinler O zaman anlamlı bir yaşam sürmüşsün demektir Arkadaş Kalbindeki melodiyi bilen Ve Sözlerini unuttuğunda Onu sana mırıldanandır Hayatta hepimiz farklı yönlere yürürüz Ama nereye gidersek gidelim Beraberimizde birbirimizden bir şeyler götürürüz Her yabancı bir arkadaş adayıdır Arkadaşlar ise, Yaşam salatasını zenginleştiren peynir parçacıklarıdır………… |
|