Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
telefon

Son Telefon...!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Telefon...!

GENÇ KIZ ve ERKEK arkadasinin son telefon konusmalari

Bu kadar mi diyordu Bu kadar miydi ? Sevgin
Ya ne sandin seni sevdigimi mi ? dedi "DELIKANLI"
Kiz yikilmisti Iste tam o anda birsey söylemedi Agliyordu telefonda sessizce Bir ara Delikanli kizin hiçkiriklarini duydu
Ne o yoksa agliyormusun ? Degermi ? Senin ayrildigini söyleriz Benim için farketmez
Genç kiz hiçkiriklar içinde çikan boguk sesiyle bardagi tasiran son söze dayanamadi Anlamadin mi sersem sen veya ben ne farkeder ? Ayrildigimiza agliyorum
"Delikanli" Sustu!

Oysa genç kiz bunlari söylerken onu "SEVIYORDU" Daha öncede sevmisti Hep sevecekti Ama yapacak bisey yoktu Bu sözler karsisinda direnen gururu vardi "GURUR ve SEVGI" ne kadar ters kelimeler ve sonunda SEVGI terazide agir basti
Telefonu kapatirken delikanli soguk bir sesle "ELVEDA" genç kiz ise gururunu ayaklar altina alarak son bir defa "SENI SEVIYORUM" dedi
Telefonu kapatirken delikanli düsündü Niye niye yapmisti ? Oysa onu o anda seviyordu ve bunu itiraf etmek için tekrar aradi Fakat telefon cevap vermedi Genç kizin evine gitti Kalabalik vardi Sasirdi aci bir SIREN sesiyle irkildi Biraz sonra içeriden agzinin kenarinda kan bulunan SOGUK BIR CESED çikti Delikanli yikilmisti ve gözyaslarini tutamadi Elveda dememistimUYAN ! UYAN! UYAN!dediysede duymadi genç kiz bir ara delikanli kizin elindeki kurumus kagidi gördü Bugulanmis gözlerini silerek kagidi okudu ve Genç kiz söyle yazmisti:
TÜM SEVILENLERE VE SEVENLERE IBRET OLSUN!

GITMEEE!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com