![]() |
Altın Renkli Boş Kut U |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın Renkli Boş Kut U![]() ![]() ![]() üç yaşındaki kızını, bir rulo altın renkli kaplama kağıdını ziyan ettiği için cezalandırmıştı ![]() Durumları iyi değildi ve kızının, kâğıtları ağacın altına koyacağı bir kutuyu süslemeye harcaması onu çok sinirlendirmişti ![]() Buna rağmen küçük kız, ertesi sabah hediyeyi babasına getirdi ve "Bu senin için babacığım ![]() ![]() Arkadaşım, gösterdiği tepki için kendini suçlu hissetti ama kutunun boş olduğunu görünce için için sinirlenmekten de kendini alamadı ![]() Kızına bağırdı: "Birine bir hediye verdiğin zaman içinin dolu olması gerektiğini bilmiyor musun?" ![]() Küçük kız babasına yaşlı gözlerle baktı ve şöyle dedi: "Ama babacığım, kutu boş değil ki ![]() Ben kutunun içine öpücüklerimi üflemiştim ![]() Hepsi senin için babacığım ![]() Babanın içi paramparça olmuştu; kızını kucakladı ve onu affetmesi için yalvardı ![]() Arkadaşım, bu altın renkli kutuyu yatağının baş ucunda yıllarca sakladığını anlattı bana ![]() Ne zaman cesaretini kaybetse, kutunun içinden hayali bir öpücük çıkarıyor ve onu oraya koyan çocuğunun sevgisini hatırlıyordu ![]() Gerçek anlamda bakmak gerekirse, hepimiz, arkadaşlarımız ve ailelerimiz tarafından bize sunulan, karşılıksız sevgi ve öpücüklerle dolu altın renkli kutulara sahibiz ![]() Dünyada sahip olabileceğimiz daha değerli bir şey olamaz ![]() |
![]() |
![]() |
|