![]() |
Saçımı Okşamak İçin Geç Kaldın Baba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçımı Okşamak İçin Geç Kaldın Baba![]() ![]() ![]() ![]() Küçüktüm, akşamları uyumaya gittiğimde arkamdan gelip yanıbasımda otururdun ![]() Ben uyuyor numarası yapıp seni dinlerdim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kapıyı örtüp çıktığında gözlerimi açardım yüzümde hafif bir tebessümle ![]() ![]() Dedim ya küçüktüm ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım mesele büyümekte değil senin bizi bırakıp gitmende ![]() ![]() 7 yaşındaydım gittiğinde, dün gibi hatırlıyorum iş için kızım diyip alnıma o minik öpücüğü kondurmustun ![]() ![]() ![]() Şimdi 18 yasındayım ![]() ![]() Hayatımın en önemli yıllarında en güzel çağlarımda yanımda yoktun ![]() ![]() Kızlar babalarına düşkün olurmuş herkes öyle söyluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkalarının hayatlarını izlemek, onlara özenmek tahmin edemediğin kadar üzüyor beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatıma üç nokta koyup sonumu yazıyorum ![]() Görüyorum baba başucumdasın ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik neden ağladığını da anlamıyorum senin için değişen bir şey olmıcak ![]() Hayır yapma ! Sakın dokunma saçlarıma ![]() ![]() Saçımı okşamak için çok geç kaldın baba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|