![]() |
Güzel Bir Yazı,Güzel Olduğu Kadarda Anlamlı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bir Yazı,Güzel Olduğu Kadarda Anlamlı..Ben seni sende yaşamalıyım sevgili, sevgiliysek eğer ![]() ![]() ![]() Çok şeyler katmalısın hayata kendinden, benim için ve kendin için tabii ![]() ![]() ![]() Artık laflar yetmiyor değirmenini döndürmeye sevginin ![]() Önce hüzünleri kurutmalısın sayfalar arasında, kaçıncı sayfada olduklarını asla bilmemeliyiz ![]() ![]() ![]() Ve gülücükler takılmalı hayat okyanusundan bıraktığın ağlara ![]() ![]() ![]() kucaklar dolusu ![]() ![]() ![]() Uzağımdaysan, uzaklıkları yakın etmelisin ayrılığa inat! Üstüne üstüne yürümelisin zamanın ![]() Gözlerin gecem olmalı, saçların rüzgâr; hesabını yapmamalıyız mesafelerle ayların ![]() ![]() ![]() Kilometreler kapı önü olmalı, kış ortasında kapıma getirmelisin gülüşünle baharı ![]() ![]() ![]() Aylar saatteki yelkovan, seninle yakalamalıyım uzayan sabahları ![]() ![]() ![]() Yakınımdaysan, en yakını aramalısın! Yüreğimin kuytularında iç savaşlar çıkarmalısın ![]() Ben bıkmalıyım mutluluklardan ![]() İnadına tebessüm olmalısın ![]() Sen düşüncelerimin ortasında vazgeçilmezim olmalısın ![]() ![]() ![]() Sen, sevgilimsen eğer yanımda olmalısın, benimle olmalısın, içimde olmalısın ![]() ![]() ![]() Ben seni sende yaşamalıyım sevgili, sevgiliysek eğer ![]() ![]() ![]() "Gel" dediğimde gelmelisin kutuplarda da olsan ![]() ![]() ![]() "Gel" dediğimde "hayır" demesini bilmelisin küsmeme aldırmadan ![]() ![]() ![]() Yine de kızamamalıyım sana ![]() Çok şeyler istiyorsam senden, yine de sen bilmelisin sunacaklarını ![]() Belki bazen bir tebessüm, Belki ufak bir not, Belki elinden gelenin en fazlasını ![]() ![]() ![]() Seni verdiklerinle değil, onlar sız da sevmeliyim ![]() ![]() Hayat kısa sevgili, hayat sürprizlerle dolu ![]() Bana gül bahçesi vaat etmemelisin papatyayla yetiniyorsam ![]() ![]() ![]() Ve yüreğimi yormamalısın dinlenmek istiyorsam ![]() ![]() ![]() Ben seni sende yaşamalıyım sevgili, sevgiliysek eğer ![]() ![]() ![]() Bilmeliyim içini, yüreğini ![]() ![]() ![]() Ne duyuyorsan, ne yaşıyorsan olduğu gibi ![]() ![]() ![]() Sevinçlerini sevincim bilmeliyim ![]() Hüzünlerine ortak olmalıyım ![]() Korkularında yanında olmalıyım, korkuları birlikte yenmeliyiz ![]() ![]() ![]() Her şeyinle benim olmalısın ![]() ![]() ![]() Harikalıklarınla olduğu kadar, günahlarınla - yanlışlarınla ![]() ![]() ![]() Her olumsuzluğa birlikte kanat germeliyiz ![]() Sen, ben istemeden de yanımda olmalısın ![]() ![]() Mutluluklar türetmeliyiz ufak şeylerden ![]() ![]() Balıkçının oltasındaki balıktan, parktaki çocuğa kağıt helvanın yaşattığı mutluluktan, ya da telefondaki bir "alo"dan ![]() ![]() ![]() Ufak şeylerden büyük mutluluklar çıkarmalıyız ![]() Senin tebessümün beni güldürmeli ![]() Benim hüznüm seni üzmeli ![]() ![]() Yürekten olmalısın ![]() ![]() Ömürlük yaşamıma girmelisin olur olmadık ![]() Hatta yıllık, aylık, haftalık, günlük, saatlik, dakikalık ![]() ![]() ![]() Beni yine de sensiz bırakmalısın, yanımda olduğun ölçüde ![]() Özlemeliyim seni tüm yoğunluğunla ![]() ![]() ![]() Saatlerin, günlerin hesabını yapmalıyım ![]() Yokluğun kangren gibi kemirmeli içimi ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemim tavındayken varlığınla ödüllendirmelisin, hani derler ya; "kendini özlet ama unutturma", özlemler sevdayı güçlendirir bilirim ![]() ![]() ![]() Ben seni sende yaşamalıyım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük hayatında nasılsan öyle olmalısın benimleyken ![]() ![]() Yaptığım yemeği beğenmediysen yemeyebilirsin, bunu bana tüm şirinliğinle söylemelisin ki, sana kızamamalıyım ![]() Ve sen de bana kızmamalısın, seninle futbol maçlarını izlemiyorsam, sevemedim bir türlü ![]() ![]() ![]() Ama belki bazı önemli maçlarda eşlik edebilirim sana, ne dersin? senin için ![]() ![]() ![]() Birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmeliyiz ![]() ![]() Macun tüpünü ortadan sıkıyorsan ya da ne bileyim ![]() ![]() ![]() Tüm giysilerini ortalığa dağıtıyorsan bunları da bilmeliyim ![]() ![]() ![]() Bir virüs gibi girmelisin içime ![]() Ne senle olmalıyım ne de sensiz ![]() ![]() ![]() Gazetelerde senin burcunu okumalıyım, benimkinden önce bir görevmiş gibi ![]() ![]() Sonra yorumlar yapmalıyım falların üzerine ![]() ![]() ![]() Bakla fallarında her şeyi sana yormalıyım ![]() ![]() ![]() Ve ben de senin vazgeçilmezin olmalıyım ![]() ![]() ![]() Beni olduğum gibi kabul etmelisin ![]() Ben buyum, böyleyim ![]() ![]() ![]() Beni böyle sevmelisin ![]() ![]() ![]() Hırçınsam, kıpır kıpırsam (ki yüreğim kıpırtılarla dolu) bir o kadar da durgunum belki ![]() Sen beni çözmelisin ![]() ![]() ![]() Beynimin labirentinde çıkış yolunu bilmelisin ![]() ![]() ![]() Beni her şeyimle bütünlemelisin ![]() ![]() ![]() Ben seni sende yaşamalıyım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cesur olmalısın! Yürekten olmalısın! Gözlerimdeki toroslara tek nefeste çıkmalısın! Gözlerimdeki okyanusa düşünmeden dalmalısın! Sen hayatımda tek yörüngem olmalısın! Hayat sensiz olmamalı sevgili ![]() ![]() ![]() Hiçbir fedakarlık istemiyorum senden ![]() ![]() ![]() Olduğun gibi olmalısın ![]() Nasılsan öyle! Doğal, sıradan ![]() ![]() ![]() Farklı olmaya çalışmamalısın ![]() ![]() ![]() Ve bütün bunları kendin olmakla yapmalısın ![]() Sen olmakla ![]() ![]() ![]() Nasılsan öyle sevmeliyim seni ![]() Öyle sevdirmelisin kendini ![]() Ben seni sende yaşamak istiyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunduklarınla, sunmaya çalıştıklarınla, olmaya çalıştığın farklılıklarla değil ![]() Duygularınla doğal, Yüreğinle doğal, Yaşamınla doğal yanlarınla ![]() ![]() ![]() Zaten olduğun gibi kabulümsen, her şey peşi sıra gelir ![]() Kendin olmakla başarırsın her şeyi ![]() ![]() ![]() Ve senin kabulünsem olduğum gibi, tüm savaşlara hazırım yaşam boyunca ![]() ![]() ![]() Haydi! Uzat elini Hayat kısa sevgili ![]() ![]() ![]() Vakit kaybetmeyelim ![]() ![]() ![]() Belki bir daha fırsatımız olmaz ![]() ![]() ![]() Haydi yola çıkalım! "Ben seni sende yaşamalıyım sevgili Ve sen de Beni bende yaşamalısın" ![]() ![]() ![]() Sevgiliysek eğer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|