Meyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı - Meyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı Tarifi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı - Meyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı TarifiMeyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı - Meyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı Tarifi Su 3 Su B Şeker 1 Dilim Limon Üzeri İçin: 1 Poşet Kaymak Tadında Kremşanti 1 Çay B Süt 1 Muz 2 Kivi Hazırlanışı Şerbeti hazırlamak için; suyu şekeri ve bir dilim limonu kaynatınYumurtaları bir kapta çırpın Ekmekleri yumurtaya batırın ve sıvıyağda kızartın Kızaran ekmekleri kağıt havluya alın Geniş bir servis tabağına kızarmış ekmekleri dizin Şerbetini üzerine dökün ve şerbeti çekmesini bekleyinKarıştırma kabında sütü ve toz şantiyi katılaşana kadar çırpın ve bir süre dolapta bekletin Son olarak tatlıyı süslemek için; kremşantiyi üzerine sıkın ve küp küp doğranmış muz ve kiviyle süsleyin |
|