Şeytanla Tanışma... |
03-23-2008 | #1 |
cadi_silvia
|
Şeytanla Tanışma...Haziran 24, 2006 10:23 PM balıkkesırde bır kız lısesının yatakhanesındekı kızlar bırbırlerıne hıkayeler anlatıyolarmısbı kız baslaması seytanla ılgılı yok seytan mılletın bedenıne gırıyomus yok ayakları tersmıs falan fılan o anda hepsı tırsmaya baslamısNeyse konusulduktan sonra herkes yatmıs aralarında en cok korkanlardan bırı sıkısmısTuvalete gıtmek ıstıyomus ama korkusundan gıdemıyomusArkadasını dürtmüs demis hadi tuvalete gıdelım aksınde o cagırdıgı kızda onun gıbı korkumus zar zor uyumusKalkmakta ıstemıyomus ama arkadası ısrar edınce kalkmısneyse bunlar tuvalete gıtmıs arkadasıda onu dısarda beklıyomussonra tuvaletten bı degısık cıkmıs sasırmıs ayaklarına bı baksın ayakları tersmıs kız korkmus cıglık cıglıga kosmaya baslamıs o anda korıdorda ogretmenını gormus ogretmenıne ''Arkadasımın ruhuna seytan gırmıs ayaklarıda terstı'' felan demıs o anda ogretmenı'' aynı benım gıbı tersmı''demıs kız onda hocasınında ayaklarını ters gorunce o anda aklını kaybetmiş alıntıdır |
Cevap : Şeytanla Tanışma... |
03-23-2008 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...:) bulmuşlar da tövbe yarabbi Elinize sağlık
03-24-2008 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...:S:S ilginç valla tşkler |
04-24-2008 | #5 |
kiraz
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...gerçek değil bence böyle şeyler inanırım am buna inanmadım |
05-08-2008 | #6 |
o_direk
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...bence çok fena fake ! şeytan korkutur ama konuşmZ |
05-16-2008 | #7 |
atalay
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...ulen yaşim 26 bunlarca hikayeyi evire cevire defalarca anlattim :)) cok kekleniorsunuz cocuklar akliniz böyle seylere tkaacaginiza biraz kitaplara taksaydinizsimdi alimdiniz :)) |
06-30-2008 | #8 |
tarkanpop
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...evet ya hayatta böyle şeyler oluyoama yinede Allah böyle şeyler yaşatmasın |
08-08-2008 | #9 |
-ecem-
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...saçma geldi bana yine de sağol |
08-08-2008 | #10 |
kezban
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...anlamadığım hadi diyelimki bu olay gerçek,kişiler gerçek,kız aklını kaçırdıysa koridorda hocasının benım ayaklarım gibimi dediğini kim söledikoridorda tekdiler sonuçta değil mi? konunun gerçekliği konusunda bir iddiam yok ama insanlara bu tür durumlarda ne yapmaları gerektiği anlatılmalı bencene var yani,arada sırada her insan korkutulabilir azıcıksen sığınacağın dalı,söyleyeceğin sözleri(kelime-i şahadet gibi)bilirsen ne aklını yitirirsin nede tuvalete gitmek zorunda kalırsın =) konu için saol
10-10-2008 | #11 |
önder uçar
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...bayaa ilginç geldi doğrusu |
11-20-2008 | #12 |
SanaL_boy
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...KOrktum BAşta AMa yorumlara bakınca rahatladım hehehe
11-16-2009 | #13 |
önder uçar
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...EEEEE aklını kaybeden kızmı bunları anlatmış PALAVRA BEEE
11-26-2009 | #15 |
|
Cevap : Şeytanla Tanışma...seytan asla bi insanın karşısına çıkmaz onun amacı korkutmak değil amacı kötülük bu hikaye ya yalan yada şaka yapmışlar |
|