|
|
Konu Araçları |
akyaka, belkıs, bilgileri, cahit, güneyman, ilköğretim, muğla, okulu, ula |
Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Bilgileri Ula Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Bilgileri Ula MuğlaCahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Hakkında - Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Tanıtım - Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Resimleri - Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu İletişim Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ula Akyaka Cahit Balkıs Güneyman İlköğretim Okulu Muğla Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ula Akyaka Cahit Balkıs Güneyman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ula Akyaka Cahit Balkıs Güneyman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ula Akyaka Cahit Balkıs Güneyman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ula Akyaka Cahit Balkıs Güneyman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Okulun Telefonu: 2522434059 Okulun Faksı: 2522434059 Okulun Adresi: Akyaka Beldesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|