![]() |
İbadet Kremi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbadet KremiBiri namaz kılan, diğeri de kılmayan iki komşu varmış ![]() ![]() ![]() ![]() Nihayet birgün ıkına sıkına komşusuna gitmiş ![]() - Komşucuğum! Farklı bir güzelliğe sahipsin ![]() ![]() Durumu anlayan komşu biraz da şaka ile karışık olsun diye: - Ben ibadet kremi kullanıyorum, diye cevap vermiş ![]() Bunu duyan beriki sırrı kaptım diye bir bahane ile oradan alelacele çıkmış ve doğru soluğu bir parfüm dükkanında almış ![]() - Bana iki kutu ibadet kremi ver, demiş ![]() - Hanımefendi, ibâdet kremi diye bir krem yok! Böyle bir markayı ilk defa sizden duyuyorum, demiş ![]() Kadın ne pahasına olursa olsun kendisini güzelleştirecek kremi almayı kafasına koymuş ya! Sinirli bir eda ile: - Ne demek yok! Tanıdığınıza veriyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu kremi nerede gördün? İsmini kimden aldın?diye sormuş ![]() Karşı tarafa isteğinde samimi olduğu telkinini vermek için olayı baştan sona olduğu gibi anlatmış ![]() Tezgahtar az-buçuk da olsa konudan haberdar imiş ki, müşterisine: - Hanımefendi, o komşun çok ibadet ettiği için, Allah da o kimsenin yüzüne kendi nurundan bir güzellik vermiş ![]() ![]() ![]() “İbadet kremi” arayan hanım, doğru evine gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdest ve namazdan başka dünyada hiçbir güzellik malzemesi olmadığını o da anlamış ![]() Bu gerçeği siz de anladınız mı? ![]() ![]() SELAM SAYGI VE DUA İLE ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|