Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaynanam, nişanlım

Nişanlım Ve Kaynanam

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nişanlım Ve Kaynanam

Ben nişanlıyım ve nişanlımla birbirimizi çok seviyoruzBirbirimize ihtiyacımız olduğunu aldığımız her nefeste hissediyor ve birbirimize olan sevgimizi sürekli dile getiriyoruzNişanlıyız ama arada bir tartışmalarımız oluyor ve bu tartışmalar ben tedirgin ediyor Tartışmalarımızın sebebi genellikle nişanlımın ailesinin ve benim ailemin tutumnundan kaynaklanıyor Ben nişanlımla ailem arasındaki farkı bilip nişanlıma olan tutumum hep onun lehine olmasına itina gösteriyorum Nişanlım ise ailesiyle benim aramdaki bu ayrımı yapamayıp genelde kırılan taraf ben oluyorumAilesine karşı hiç bir ard niyetim yok Fakat düğünümüzün olmasıyla ilgili meselelerde ve diğer meselelerde hep ailesinin fikirlerini ön plana alırken benim fikrimi sormuyor Sormadığı için bazı şeylere bende itiraz edip tartışma çıkıyor Onun artık herşeyini bana vermesi gerektiğini artık yeni bir aile oluşturmamız içi kendi ailesinin fikirlerinin benim fikirlerimden sonra gelmesi gerektiğini defalarca anlatsamda olmuyorBundan önceki yıllardada nişanlım ailesiyle husumeti olmasına rağmen hala ailesinin tarafında olup beni üzmesi canımı yakıyor Onun ailesi iyide olsa kötüde olsa nişanlım annesi-babası ve kardeşleri bu yüzden ailesi hakkında yorum yapmakta bana düşmüyorBu tartışmaların gölgesinde birbirimizi muazzam bir aşkla sevmekteyiz ve kaddiyyen ayrılığı düşünmüyoruz Bu meseleyi halletmem için bana yardım edermisiniz Evlilik konusunda tecrübeli dostlarımdan tavsiye bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com