Evlenmeden(Beraber Gezmek Günah Mı) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlenmeden(Beraber Gezmek Günah Mı)arkadaşlar öncelikle yapacağınız yorumlar için şimdiden tşkkrlerbunu bu akşam 3 arkadaş olarak iyice tartıştık kesin bir sonuca bağlıyamadığımız için yazma ihtiyacı duydum dielim ben bi kızdan hoşlanıyorum niyetim gayet ciddikız islami olarak dışardan görünüşü giyiniş tarzı ve iyi bi ailenin kızı varsayalımarkadaşım diyoki sen gezmeden direk aileni gndereceksin ciddiyetini gösterip o kızla bi nişan vs olması lazım ki ole beraber gezesin aksi takdirde gezmek günah taraftarı+nişan olmadı varsayalım3 biri ailesinden yanınızda olmalı sen gidip ailesinin iznini alıp yakın akrabasınıyla beraber gezmelisin görüşünde3birinin olmasının hiçbir sakıncası yok benim açımdanhani herkesin haberi olduktan sonra iş ciddiyete binmiş gemi yol almaya başlıyor hissi yaratmıyor mu? yani demek istediğim bi kızı dışardan görünüşü her haliyle hoşuna gidebilir ama ben onla daha hiçbirşey konuşmadan neyin kararını verebilirim kibelki dindar olduğu halde kafa yapımız uymayacak bi şekilde ayrılma nokta veya noktalarımızın olma olasılığı varken ben neyin kararını önceden vermiş gibi görüneyim kibirlikte gezme konusuna gelince sanki bir kadın ve bir erkeğin birlikte gezip birbirlerini tanımak istemeleri sonraki görüşmelerde birbirinden farklı beklentiler beklemeleri haline dönüşebileceği görüşü ortada(zina gibi)ne kadar iyi niyete sahip olmuş olsan bile gezme birbirini tanıma aşaması günah mı??gezme dediysem de uzun süreli aylarca sürecek bir zamandan bahsedmiyorumbunu insan 1 yada 2 görüşmede de anlayabilir bu yaşanan safanın dinen bir günahı var mı sonucu evlilik olmasa bile??? |
|