Komik Polisler |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerwawwwwwwwwwwww hız sınırını gecen sporcu |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerbayan polisi çok sevdim ben Suç oranları artar bunlardan heryerde olsa |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerŞimdi bu polis mi yani? Hadi canım ya Bu bayan polis bırakın asayişi sağlamayı, bilakis asayişi bozar yahu |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerbakın tek tek coplarım sizi heee elalemin kıytırık mankenini polis diemi getiriyonuz karşıma valla MAHVEDERİM |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerPolis hakkında bikaç bilgi Asla silahını vermez; Videoyu Göremeyenler Tıklayınız |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerSuçlu kim olursa olsun farketmez ; Videoyu Göremeyenler Tıklayınız |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerbak bunlar müthişti tebrik ederim karaanka abi |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerSitedeki amirlerim,komser şekspirlerim bu konuların önünü biran önce almanızda fayda var yoksa valla sizi kimse ciddiye almayacak, kullanın forsunuzu kilitleyin konuları |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerBurada herkes mesleğinden arınmış bir şekilde ve herkes eşit durumda Bence hiç sakıncası yok |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerkendi adına konuş Real abi O her bi tarafı ortada mankeni polis diye lanse ederseniz valla dağıtırım bu konuyu |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerBen mesleğimden arınarak burada değilim valla, herşekilde ve her yerdede mesleğimin arkasındayım |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerYahu o manken polis, başka bir ülkenin polisi Bize ne? İtalya'da ki polisleri görsen o kadar da şaşırmazdın Polis demek için 10 şahit lazım |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerbak beni kızdırma abi bende bir polisim ve hiçbir bayan meslektaşımda bu tarz kıyafet görmedim böyle resimler yayınlanırsa net aleminde yarın bigün bunun etkisi ile laf atanlrı bırak daha ileri gitmeye çalışan zihniyetler bile olur o zaman gelde efrada sui muamele etme diyin bana |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polislerkız süperdi ama bi kere suç oranı düşer polisler öyle olursa herkes peşinden koşar bu durumda kimsenin aklına suç gelmez yada tam tavan yapar bu polisler olay yerine gelsin diye |
Komik Polisler |
08-04-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik PolislerBayan Polis deyince Manken fotoğrafı dikatinizi dağıtmasın aşağıdakiler gerçek Polis |
|