![]() |
Siz Olsanız Bırakır Mıydınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?1890'lı yıllarda Amerika'da içki aleyhtarlığı ![]() ![]() ![]() ![]() Tercümesi : İçkiye dokunan dudaklar bizimkilere (dudaklarımıza) dokunamayacaklar ![]() Not : Resme bakar mısınız, siz olsanız içkiyi bırakır mıydınız? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?![]() Bu kadın babanneme çok benziyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?insanın baktıkça içesi geliyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu kadın babanneme çok benziyor ![]() Evet,evet o kadın bizden biri gibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?o kadının hemen solundaki de aynı bana benziyor ![]() içki süper bi şey |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?Yok yok bu kadın kesin babannem ![]() ![]() ![]() Rahmetli dedemin neden içtiğini şimdi daha iyi anlıyorum ![]() Erlik sende pek nemrutmuşsun ha |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji insanın baktıkça içesi geliyor valla ben içmem ama baktıkça benim bile içesim geldi hani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?1890'lı yıllarda Amerika'da ki erkekler biraz fazla safmış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?yaşasın alkolizm!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?bunlardan birini öpeceğime taşı toprağı öperim ne bileyim kor ateşi öperim dah iyi ![]() ![]() ![]() hele en sol alttaki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?Belki 1890'lı yıllarda bu kadınlar güzel kabul ediliyorlardı olamaz mı?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?1890'lı yıllarda bu kadıınlar güzel kabul ediliyorsa o erkekler gerçekten çok içiyor demektir anca sarhoş kafayla bu kadınlar güzel görülebilir o da küçük bir itimal ya neyse |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi mavigokyuzu Belki 1890'lı yıllarda bu kadınlar güzel kabul ediliyorlardı olamaz mı?? Yok canım yaa sanmam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?bence bu yüzden içiyorlardı ve bu protestolardan sonra tüketim daha da arttı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?Bilmem, kac galon votka gerekir bir insana ki, bu canlilari, suhuletlerinin otesinde sadece kadin olarak dusunebilsin |
![]() |
![]() |
|