Alo İshal Hattı |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alo İshal Hattı- iyi günler ishal danışma hatti ben visal nasıl yardımcı olabilirim? - zor tutuyorum kendimi - tutmayın - bak bunu düşünemedim teşekkürler yardımlarınız için - buyur güzel kardeşim - abi ben sizi dışardan arıyorum yolda yürüyodum, bi osuriim derken altıma sçıverdim afedersin n'apıcam abi şimdi ben? - burası alo fetva hattı muhterem yanlış aramışsın sen - kısmet -iyi gunler, ishal danışma hattı, nasıl yardımcı olabilirim? -ben keci gibi scmak istiyorum -kullanıcı hatası, yardım edemeyecegim iyi gunler -coat -ishal danışma hattına hoşgeldiniznasıl yardımcı olabilirim? -ığghhğğğghhhhhhhhh -efendim? -ohhhhhvalla aramak işe yaradı,hiçbişeyim kalmadı -Alo ishal hattı buyruuunnn -Alooo abla zıçtım paçalarımdan akıyo,ayakkabılar pok doldu nan -Hımm evet,zor bir durum,şimdi şöle yapalım bla bla bla -Nan ne manyak karısın sen,benim milyonluk ayakkabım gitti hala zor bir durum diyonbastığım yerde pok izi çıkıyo be -Zıçarken banamı sordun ayı -Bak gelirsem oraya senin azına boşaltırım o ayakkabıları -De get kötüne sahip çıkamıyon daha hıyarto -Yaklaş telofana yaklaş Zorttttttt bodoffffffffffff - Iyi günler Nasıl yardımci olabilirim!? - Iyi günler hanimefendi ben halk dilinde cırcır denilen ishal illetine yakalandım! - Ne zaman başladı efenim - Efendim şimdi bundan sanırım 23 sene önce yağmurlu bi kış günüydü hanımefendi lütfen saçmalamayın ishal oldum diorum care söleyin hemen - Beyfendin böle konuştuğunuz sürece yardım edemem - Hanimefendi altıma sıcacam çabuk olur musunuz? - Sorununuz tam olarak nedir? - Altıma scmak üzereyim hanimefendi? - Kıçınızda mı bi sorun var? - YOk, ben genelde ağzımdan scarım!! - Pardon?! - Porft Senin taaa sctım işte altıma -alo ishal hattınasıl yardımcı olabilirim? -şey ben isal oldumda napabilirim? -şimdi sakin olun ve söyliceklerimi dikkatle yapın -peki tamam -size en yakın tuvalete kendinizi atın ve rahatlamaya çalışın -şey zaten ben ordan arıyodumburdan çıkmamın bi yolu yok mu? -hııım durum ciddi anlaşılan ozaman acil önlem planı tıpaç kullanın - teşekkürler *Alıntı" Gülme amaçlıdır ard niyet yoktur |
|