Evliliğin 40. Yılı |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Evliliğin 40. YılıKadin gece yarisi uyandiginda kocasinin yatakta olmadigini görür Kalkip mutfaga gittiginde kocasini yasli gözlerle kahve içerken bulur "Ne oldu, neyin var" diye sorar Adam: "40 yil önceki çiktigimiz günleri hatirliyor musun?" Kadin çok duygulanir Deme kki kocasi 40 yil önceki yillarini hatirlayip, uyuyamamistir "Evet" der duygulu bir sesle Adam: "Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek üzere idin" "Evet" der kadin o günleri hatirlayarak "Bir gün annen evde yoktu ben size gelmistim Hatirliyor musun?" "Evet " ! der kadin gülümseyerek Adam:"Annen eve erken gelmisti ve bizi yakalamisti, hatirliyor musun?" Kadin "Evet" der büyük bir sevgi ile Kocasinin her detayi hatirlamasindan memnun ve mutlu olur Adam: "Annen odasina gitmis bir silah ile gelip silahi basima dayamis ya kizimla evlenirsin ya da seni 40 yil hapse gönderirim, daha 18'ine bile basmadi" demisti Hatirliyor musun?" "Evet" der kadin gülümseyerek Adam gözlerindeki yaslari siler ve büyük bir iç çeker: "Bugün hapisten çikiyor olacaktim |
|