Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşanacağım, çünkü, güvercin, kızım, titriyor, yavrusu

Boşanacağım, Çünkü Kızım Bir Güvercin Yavrusu Gibi Titriyor

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boşanacağım, Çünkü Kızım Bir Güvercin Yavrusu Gibi Titriyor

Boşanacağım, çünkü kızım bir güvercin yavrusu gibi titriyor

Çektiğim çileyi anlatmam mümkün değil Evlendiğimden bu yana sürekli hakaret ve dayak baskısı altındayım

Kendimi düşünmekten vazgeçtim Benim uğradığım şiddetten en çok 5 yaşındaki kızım etkileniyor

Eşim dün akşam yine alkollü geldi Bana, ‘Sofra hazırla, bir şişe de içki getir,’ dedi

Ben de ‘neden bu kadar içiyorsun? Bak sarhoşsun, bu akşam yeterli,’ dedim

‘Sen kimsin da bana akıl veriyorsun, Aklın çoksa kendine sakla,’ deyip, küfrederek bana vurmaya başladı

Vurduğu yumruklarla dudağım patladı O hiçbir şey olmamış gibi içmeye devam etti

Banyoya, dudağımdaki kanı silmek için gittim Dönerken birden kızım geldi aklıma… Odasına gittim yoktu Korktum

Bütün odalara baktım bulamadım Meğer salonda bulunan masanın altına saklanmış Eğilip baktım Minik elleriyle yüzünü kapatmıştı

‘Gel bir tanem, annen sana kurban olsun,’ dedim Masanın altından hiç konuşmadan çıktı Elleri titriyordu Gözlerinde yaş ve korku vardı Bir güvercin yavrusu gibiydi

Bana sarılıp ‘Anneciğim sana bir şey olmasın, beni babamla bırakma,’ dedi Sonra da ‘canın acıyor mu?’ diye sordu

Kucağıma alıp odasına götürdüm ‘Korkma bir tanem, sadece senin için bile olsa yaşayacağım,’ dedim

‘Anneciğim, korkuyorum, yanımda yatar mısın? diye sordu ‘Elbette bebeğim’ dedim Ona sıkı sıkıya sarıldım

Sabaha kadar uyumadım Sadece onu izledim Gece kabuslarla uyandı Bir havluyla sürekli terini sildim

Sabah kalktığında, gözyaşları göz kenarlarında kurumuştu Sonra odama gittim İçerisi alkol kokuyordu Eşim de kustuğu halının üzerine sızmıştı Tiksindim

Bu sabah kesin kararımı verdim Bu adamdan boşanacağım Evet, güveneceğim, bana destek olacak, hiç kimsem yok Mesleğim de yok

Ama ne olursa olsun, kızıma bir daha bunu yaşatmayacağım Bana haklarımı anlatmanızı rica ediyorum

Değerli okurum, bu mailiniz içimi acıttı

Bence de bu zor hayata devam etmek zorunda değilsiniz Siz yeter ki kararlı olun Mutlaka çıkış yolu bulunur

İşte haklarınız:

*Hemen bir rapor alın ve şiddet uygulayan eşinizin evden uzaklaştırılmasını ve size nafaka ödemesini talep edin

*Ayrıca boşanma davası açın Bu davada maddi ve manevi tazminat ve nafaka isteyin

*Bunların dışında 01012002 tarihinden itibaren edinilen mallardan dolayı ‘Edinilmiş Mallara Katılma Rejimi’ gereği’ haklarınız olduğunu da unutmayın

Değerli okurlarım Bazı anlar vardır ki, o an söz biter ve siz bir başkasının belki de hiç tanımadığınız birisinin acısını yaşarsınız

Sağlıklı ve mutlu kalın

Cengiz Hortoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com