Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşekler, semerciler

Eşekler Ve Semerciler

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşekler Ve Semerciler

Eşekler ve Semerciler

Eşekler köydeki semerciden çok şikâyetçilermiş Semerci hiç iyi semer yapamıyormuş

Eşeklerin sırtları kanlı yaralarla doluymuş Eşekler toplanıp yeni bir semercinin gelmesi için dua etmişler Hikaye bu ya duaları da kabul olunmuş ve gerçekten köye yeni bir semerci gelmiş

Ne var ki bu semerci de eşekleri rahatlatacak semerler yapamıyormuş, yaralar azalacakken artmaya başlamış

Eşekler yine toplanıp, köye yeni bir semerci gelmesi için dua etmişler Ve gerçekten mevcut semerci köyden ayrılmış, yerine başka bir semerci gelmiş Eşekler her semerci değişikliğinde olduğu gibi yine çok sevinmişler

Ama çok zaman geçmeden yeni semercinin de çok farklı olmadığını, semerlerin gittikçe daha da kalitesizleştiğini, yaralarının ise kötüleştiğini görmüşler Semerci gitmiş, semerci gelmiş Her seferinde eşekler yeni semerci gelmesi için dua etmişler Bu hikaye kaç semerci değişene kadar böyle devam etmiş bilmiyorum

Nihayet bir gün eşekler toplanıp, eski semerciden kurtulmak için değil de eşeklikten kurtulmak için dua etmeye başlamışlar

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com