Yar |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
YarSen dilimden dökülenlere bakma yar,dinle bak yüreğim ne diyor sana duyuyormusun gözlerime bak,ne söylediklerini anlıyormusun duy artık kalbimin haykırışlarını susmalarımda söylediklerimi anla artık kelimeler tükendi dediğimde aslında tükenenin cesaretim olduğunu gör artık seven sevdiğini söylemekten korkarmı,korkuyormusun yar içimde tortulandı bu sevda,eskidikçe yenilendi sakladıkça açığa çıktı söylemeyeyim diyorum,susuyorum,kızıyorum ama dökülüyor kelimeler içimden SENİ SEVİYORUM YAR hani demiştim ya sana asla yalan söylemem diye, sana ilk kez yalan söyledim;gelme istemem dedim,yalandı yar yalandı gel artık,dön gel artık YAR Yüreğimde bir sızı var Ağlıyorum bu gece ben Sensiz geçen acı günler Gözümde yaş aklımda Sen Ölüyorum gel kurtar Yar Sensiz dünyalar bana dar Bir yanım su bir yanım kar Hem boğuldum hem dondum Yar Yeter artık bu çileler Bitsin artık acı günler Gözlerimde gülücükler Ellerimde karanfiller Ölüyorum gel kurtar Yar Sensiz dünyalar bana dar Bir yanım su bir yanım kar Hem boğuldum hem dondum Yar |
Yar |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
YarSen dilimden dökülenlere bakma yar,dinle bak yüreğim ne diyor sana duyuyormusun gözlerime bak,ne söylediklerini anlıyormusun duy artık kalbimin haykırışlarını susmalarımda söylediklerimi anla artık kelimeler tükendi dediğimde aslında tükenenin cesaretim olduğunu gör artık seven sevdiğini söylemekten korkarmı,korkuyormusun yar içimde tortulandı bu sevda,eskidikçe yenilendi sakladıkça açığa çıktı söylemeyeyim diyorum,susuyorum,kızıyorum ama dökülüyor kelimeler içimden SENİ SEVİYORUM YAR hani demiştim ya sana asla yalan söylemem diye, sana ilk kez yalan söyledim;gelme istemem dedim,yalandı yar yalandı gel artık,dön gel artık YAR |
Yar |
08-02-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarsss´isimli üyeden Alıntı Sen dilimden dökülenlere bakma yar,dinle bak yüreğim ne diyor sana duyuyormusun gözlerime bak,ne söylediklerini anlıyormusun duy artık kalbimin haykırışlarını susmalarımda söylediklerimi anla artık kelimeler tükendi dediğimde aslında tükenenin cesaretim olduğunu gör artık seven sevdiğini söylemekten korkarmı,korkuyormusun yar içimde tortulandı bu sevda,eskidikçe yenilendi sakladıkça açığa çıktı söylemeyeyim diyorum,susuyorum,kızıyorum ama dökülüyor kelimeler içimden SENİ SEVİYORUM YAR hani demiştim ya sana asla yalan söylemem diye, sana ilk kez yalan söyledim;gelme istemem dedim,yalandı yar yalandı gel artık,dön gel artık YAR ah kardeşim ah,derinden yaralıyor şiirin beni çok güzel,ellerine sağlık |
|