|
|
Konu Araçları |
bedelini, suskunluğumun, yüreğim, ödüyor, şimdi |
Şimdi Suskunluğumun Bedelini Ödüyor Yüreğim |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şimdi Suskunluğumun Bedelini Ödüyor YüreğimŞimdi Suskunluğumun Bedelini Ödüyor Yüreğim Avazım çıktığı kadar bağırmam gerekirdiBağıramadım Korktum Yıldızlar Semadan Düşer diye Avuçlarıma SustumGece içine Solurken BeniKonuşamadım Sükutuma Şahidlik eden Münker ve Nekirim vardı yanımda Her Konuşmak istediğimde!!Sus dedi Yüreğim Şİmdi Konuşmalıyım Avazım Çıktığı kadar Haykırmalıyım Karanlığa gömülen Umutlarımın elinden tutmalı Bu Sevdama Ağıtlar Yakmalıyım Suskunluğumda uğuldar Yüreğim,yayılır geceye Özlem kusar aynalar her baktığımda yüzüme Sensizliğe Tahammülüm yok, yok işte Alevler Sarsın Her Yanımı,Birdamla Suya Ne? Kapkara Geceler Sırdaşım benim,yıldızlar arkadaşım Hüzünler kuşatmış,Esir almış belki de Ruhumu Ama Bilki Rabbime isyansız gidecek İnşaallah Naaşım Anne Duan Kalkanım,bu yolda Amelim Silahım Ayrılığın Dokunur Yüreğime kanar içim Gurbetin Deprem olur sarsılırken Benliğim Hasretin kuşatır her yanımı Yüreğimin Vuslatımız derken bile Kesilir Nefesim http://wwwfiledencom/files/2009/1//aski_bademp3 |
|