Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevdama

__Sevdâm'a__

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

__Sevdâm'a__

Sevda'm, zifir kış geceleri yüreğimdeki ateşe tutsaydım seni, ısınsaydın onunla severdin beni ve göz yaşlarımı bu baharda nisan yağmuru yapsaydım serinlerdin ve severdin beniEminim

Sevda'm sahip çık banaBen senle var olduğuma inandım,sensiz tutunamayacağıma

Sensiz en ala serseri,
Sensiz avareler kraliçesi,
Sensiz en eşkıya,
Sensiz en vahşi olurum

Sensiz şehirler yakarım, çünkü ‘sensiz kalan bu şehri yakmayı çok ister(d)im’

Evet ben bir şehirim ve kendimi ateşe veririm çekilirsen benden!

Sevda'm,tut ellerimi ve bırakma beni Bu hasret canımı yakıyor Hem ben sana uçurdum, ten kafesinden, can kuşumu

Gidersen biterim

Gidersen yiterim

Sevda'm, hasretin ezdi geçti beni, ruhumu yaktı kavurdu, benliğimi aldı, uçurdu Ve ben kalmadım artık

Haydi şu ucuz varlığımı kaldır yerden, al ruhumu, işle en ala oyalara yine

Ve misk bahçende gezdir, aşk denizinde yüzdür, küheylanlarla koştur Yakma daha yüreciğimi,’yandıkça yandım bir su ver!’

Uzaklığını uzak et benden sevdam Uzaklığında dünya sürgün yeri, şu genç yaşımda sürgünlere atma beni Ömür baharımda kara kışa koma Gündüzüm gece oldu, gözlerim fersiz kaldı

Ve güneş değince yandı gözlerim

Ne zaman uğrayacaksın kapıma? Hasretim yeterli değil mi? Çıldırtan susuzluğum riya mı?

Geriye dönüp bir baksan göreceksin hal-i perişanımı

Sen aşksızlığın ızdırbıyla kanayan yüreğime susun, gel düzelt bükülen belimi!

Seninle bir çiçektim, yokluğun kökümden çiçeğime kuruttu beni Sensizlik alev alev sardı bedenimi Şimdi ey Sevdam!alev yüreğimi delmeden, gözlerimin suyu dinmeden ve bu ateşte ben de erimeden çek beni aydınlığa

Izdırapsa istediğin, işte dileğim;

"Ey ızdırap ağart saçımı taç et,
Beni tek Allah'a muhtaç et,
Öyle eğ bük ki belimi tam inanayım"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com