Gadir Hum’Da Velayet .. |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gadir Hum’Da Velayet ..GADİR HUM’DA VELAYET Gadir hum denen yerde Toplanmıştı on binler Peygamber konuşacak Hazırlandı yüksek yer Allah peygamberine Ümmetine söyle der Bunları söylemezsen Emeğin boşa gider Bu benim son hac’cımdır Geldi artık son ayet Din kemale ermiştir Benden sonra Velayet Ben kime Mevla isem Ali’dir ona Mevla Musa’ya Harun neyse Ali de bana evla Uyarı ve tehdit var Olay önemli demek Çok önemli olmasa Boşa gider mi? Emek Bakışları ok gibi Sanki fırlatır mermi Tehlikeli olmasa Seni korurum der mi? Sema’ da Velayete Ali yi seçmişlerdi Biat etmek içinde Sıraya geçmişlerdi Çok çabuk unuttular Verdikleri sözleri Sözlerinden dönenler Avuçluyor köz’leri Almışlardı o günde Verdikleri biati Peygamberin dolmuştu Onlar için miadı Yeni dönem başladı Sırıtarak geldiler Cenazesi kalkmadan Bunu fırsat bildiler Halife seçimini Kaç biçime soktular Sanki bunlar orada Gadir-Hum’ da yoktular Hem ona Mevla dedi Hem de ilmin kapısı Gadir Hum’ da verildi Velayetin tapusu Fatıma’ ya eş oldu Resulullah’ a kardeş Dünya’ya hiç gelmedi Gelmeyecek böyle eş Kalemi vermeyenler Kılıca sarılmıştı Ali ile Fatıma Bunlara darılmıştı Öldü demeyin diye Vaveyla kopardılar Bu arada makamı Çabucak apardılar Dinde zorlama yoktur İsteyen uymalıdır Peygamberin sözünü Gönülden duymalıdır Gadir Hum da topluluk Kaç tane on binlerdi Peygamber dinlemeyen Ali’ yi mi dinlerdi Böyle söyledi diye Yalan haber yaydılar Karşı çıkanı bile Yanlarında saydılar Birbirine göz yumup Şer’i hile dediler Ehlibeytin hakkını Hep birlikte yediler Resul’ün cenazesi Ortada bekliyorken Hiç kimse demedi mi? Kardeşim henüz erken Boşluk iyi olmazmış Mazereti buldular Boşluğu kendileri Acilen doldurdular Ta o günde konmuştu Temeline dinamit Zemin hazırladılar Gelmesi için yezit Herkes hesap verecek Bundan kaçmak ne mümkün Bunları bile, bile Fedek alındı ilkin Fatıma ne yaptı ki Tekme, tokat vuracak Bunların hesabını Yüce Mevla’m soracak Kur’ anın mesajını Hiçe mi saymıştınız Peygamberin sözünü Hepiniz duymuştunuz Usame’nin ordusu Hazırlansın sefere Peygamberin emrine Karşı gelen kefere O nefsinden konuşmaz Allah’ın emriyledir Sakife de olanlar Bu ümmete hile’dir Siz nasıl alırsınız? Resul vermişti onu Din de fitne çıkaran İnan hüsrandır sonu En evvel Allah onu Ali’ye layık gördü Sevgili peygamberde Ali’dir vasim derdi Sakife de toplanıp Çok çabuk turladılar Orada olmayanı Sonradan zorladılar Konuşanlar susmuştu Ya da susturulmuştu Sakife’ nin planı O günden kurulmuştu Gadir Hum dan Sakife Sakife den, Kerbela Demeyelim o zaman Nerden geldi bu bela Tarihi olay bunlar Uydurmadım ben asla İnkârcılar diyecek Olamaz böyle asla Ben yalan söylüyorsam Bu benim vebalimdir Eğer doğru sözlüysem Uymayanlar zalimdir Fedek’i aldılar mı? Almadılar mı? Sorum Gerçeği doğru söyle Kafandan yapma yorum Başlarına sarmışlar Müslüman sarıkları Nasıl açıklanacak Kaburga kırıkları Haklarını verelim Haksızlık etmeyelim Haksızların peşinden Ne olur gitmeyelim Bu dünya da kardeşim Safını seçmelisin Cennetin kapısından Transit geçmelisin Kimine hüzün günü Oysa bizlere bayram Gökyüzünde Melekler Kutlu soyuna hayran Çoğu istemese de O tamamlar nurunu Bizlere lütuf etti Gadir Hum onurunu |
Gadir Hum’Da Velayet .. |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gadir Hum’Da Velayet ..Selamün Aleyküm Ehli beyti sevmek için diğer sahabeleri kötülemek gerekmezEhl-i Sünnet alimlerimiz Ehli beyt sevgisi ne kadarsa Sahabe sevgisininde o derece olması gerektiği görüşündedirVe bizim yolumuz budur Sizin bağlılık anlayışınız, ''benim görüşümde olmayan benim düşmanımdır'' anlayışımıdır Bir şeyi seviyor olmanız veya sevmiyor olmanızOna karşı zıddı bir tavır takınmayı gerektirmezHer ne haksızlık varsa hesap günü defterleri dürecek olan Yüce Mevlamızdır Paylaşımlarınızın içeriğine lütfen dikkat etmenizi rica ediyoruz Selam ve dua ile |
|