Etimek Tatlisi |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etimek TatlisiŞERBETİ 2,5 BARDAK SU 2 BARDAK ŞEKER *BUNLARI KAYNATARAK ŞERBETİ HAZIRLA* MUHALLEBİSİ 1/2 KGSÜT(YARIM BARDAK AYIR) 2,5 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA 1PAKET VANİLYA 1,5 BARDAK ŞEKER *TÜM MALZEMEYİ MUHALLEBİ KIVAMINI ALINCAYA KADAR KAYNAT* HAZIRLANIŞI 1PAKET ETİMEĞİ BİR TEPSİYE DİZÜZERİNE KEPÇE YARDIMI İLE ŞERBET DÖK HER DİLİM EKMEK İYİCE ŞERBETLENSİNÜSTÜNE MUHALLEBİYİ İYİCE SIVAÜZERİNE ARZUYA GÖRE HİNDİSTAN CEVİZİ, FINDIK, CEVİZ İLE SÜSLE DOLAPTA SOUTUP DİLİM DİLİM SERVİS YAP AFİYET OLSUN |
|