İphone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi &Amp; Türkiye Numara Formatı 1.0 İndir |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İphone 1.1.4 Türkçe Dil Paketi &Amp; Türkiye Numara Formatı 1.0 İndiriPhone 114 Türkçe Dil Paketi & Türkiye Numara Formatı 10 Bu dil paketini 113 yüklü telefonlarınızda da sorun yaşamadan kullanabilirsiniz Dosyaları güncelledikten sonra tekrar ayarlardan Türkçe'yi seçmeyi unutmayın Paketin yüklemeside, kullanımıda ücretsizdir Not: İngilizce dil paketine herhangi bir zarar gelmemektedir Dil seçeneklerindeki listeye Türkçe yeni bir dil olarak eklenmektedir Yani yükledikten sonra kullanmak zorunda değilsiniz Dil paketini telefonunuza aktardığınızda Türkiye telefon formatıda otomatik olarak yüklenmiş olur 05xx ve +90 5xx seklinde kaydettiğiniz numaralar problemsiz çalışır Buna ek olarak, 444 lü hatların, 4 haneli servis numaralarının ve tüm alan kodlarının formatları eklenmiş olur NOT: Telefonunuzu ZiPhone metoduyla kırdıysanız iPhoneBrowser çalışmaz Çalıştırmak için yapmanız gereken; iunlockno source unu ekleyip Unlocking Tools'dan Ziphone iBricker Fix i yüklemek Neler Değişti? 10 - Bazı eksik ve hatalar düzeltildi/giderildi İhtiyacınız olanlar; 1- iPhone 114 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 10 by Emirism http://rapid$harecom/files/95882341by_Emirismzip (linki düzeltmeyi unutmayın "$ s olacak") 2- iPhone Browser Programı yüklemek için tıklayın Yükleme İçin İzlemeniz Gereken Yol Alternatif 1 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızdaysa) Adım 1 iPhoneBrowser'ı bilgisayarınıza yükleyin zip dosyasını bilgisayarınıza açın Adım 2 iPhone'unuzu usb ile bilgisayarınıza bağlayın iPhoneBrowser'ı açın Adım 3 Direk root klasörü karşınıza gelecek Bilgisayarınızdan Türkçe Dil Paketi'ni açtığınız klasöre girin ve içerisindeki 3 klasörü resimde kırmızı ile işaretlenmiş olan, iPhoneBrowser programında görülen sağ kısma, sürükleyip, bırakın Otomatik olarak telefonunuzun backup'ını aldıktan sonra hızlı bir şekilde yüklemeyi gerçekleştirecektir Adım 4 Yükleme tamamlandıktan sonra telefonunuzun dil ayarlarına girerek Türkçe'yi seçin Daha sonra numara formatının da düzelmesi için telefonunuzu tamamen kapatıp, açın Alternatif 2 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızda Değilse) SSH'nin telefonunuzda yüklü olmuş olduğunu varsa***** anlatıyorum (Yüklü ise ve yinede bağlanamıyorsanız, ssh ye girip aktif hale getirmeyi deneyin) Adım 1 WinSCP'yi yükleyin Yüklemek için tıklayın zip dosyasını bilgisayarınıza açın Adım 2 iPhone'dan bilgisayarınız ile aynı ağa bağlanın Daha sonra ağ adının yanındaki ok işaretine tıkla***** açılan menüden İPhone'unuzun almış olduğu ip adresini, WinSCP yi açtığınızda karşınıza çıkan Host Name girdisine yazın Kullanıcı adına root, şifre kısmına da alpine yazın ve Login e basın (Jailbreak esnasında koyulan standart şifre alpine dir Bu şifreyi değiştirdiyseniz kendi şifrenizi girin) Adım 3 Resimde gördüğünüz klasöre gelene kadar kırmızı ile yuvarlak içine almış olduğum Parent directory e basın (Normal şartlarda 3 kere basmanız gerekmektedir) Resimde gördüğünüz klasöre ulaşınca, sol taraftan da çevirinin bilgisayarınızda olduğu klasörü açın Daha sonra görmüş olduğunuz 3 klasörü seçerek F5 e basın Çıkan pencerede hiçbir ayarı değiştirmeden Copy'e basın Tekrar bir uyarı gelirse Yes ALL'a basın Adım 4 Yükleme tamamlandıktan sonra (Yaklaşık 5-10 saniye sürer) telefonunuzun dil ayarlarına girerek Türkçe'yi seçin Daha sonra numara formatının da düzelmesi için telefonunuzu tamamen kapatıp, açın alıntıdır |
|