|
|
Konu Araçları |
çalabilme, cepte, mp3, ogg, pocket, programı, smartphone, splayer, wav |
Splayer (Pocket Pc) Ve (Smartphone) Cepte Mp3 Ogg Wav Çalabilme Programı |
07-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Splayer (Pocket Pc) Ve (Smartphone) Cepte Mp3 Ogg Wav Çalabilme ProgramıSPlayer (Pocket PC) ve (Smartphone) Cepte Mp3 Ogg Wav Çalabilme Programı SPlayer (Pocket PC) 229 Boyut : 251 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : (Mobil) Windows Mobile Üretici Firma : GreenSoftware Tanıtım: GSPlayer; MP3, OGG, WAV biçimlerini mobil cihazlar üzerinde çalmaya yarayan ücretsiz bir programdır HTTP, Shoutcast sistemlerini, ID3 etiketlerini desteklemektedir Yazılımın Özellikleri : MAD 0151b kullanarak MP3 çalabilme OGG Vorbis ve WAV biçimlerini çalabilme HTTP üzerinden MP3 ve OGG Vorbis biçimlerini çalabilme Shoutcast sistemi üzerinden MP3 ve OGG Vorbis biçimlerini çalabilme ID3 etiketi 1 ve 11 sürümleri desteği PLS, M3U çalma listeleri desteği 10 bantlı karıştırıcı (sadece MP3 çalma esnasında) Surround ve bas yükseltme efektleri Yankı efektleri Arayüz desteği Donanımdaki bir tuşu ayarlayarak açılabilme Tuşları kilitleyerek de programın çalışmasını sağlayabilme Sessiz çalma yapabilme (ayarlar sayfasındaki çözücü sekmesi kullanılarak ayarlanabilir) Uyku durumuna geçmek için zamanlayıcı Not 1 : Yazılımın MIDI, AAC, WMA biçimlerini de desteklemesi için ilgili eklentileri aşağıdaki bağlantılara tıklayarak innDirebilirsiniz; MIDI AAC (M4A/MP4) (Pocket PC 2003 için) WMA Not 2 : Bu sürüm, Pocket PC'lerde Windows Mobile 5/6 içindir Yazılımın Windows Mobile 2003 ile uyumlu sürümünü buradan innDirebilirsiniz SPlayer (Pocket PC) 229 |
Splayer (Pocket Pc) Ve (Smartphone) Cepte Mp3 Ogg Wav Çalabilme Programı |
07-31-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Splayer (Pocket Pc) Ve (Smartphone) Cepte Mp3 Ogg Wav Çalabilme ProgramıGSPlayer (Smartphone) 229 GSPlayer (Smartphone) 229 Boyut : 251 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : (Mobil) Windows Mobile Üretici Firma : GreenSoftware Not 1 : Yazılımın MIDI, AAC, WMA biçimlerini de desteklemesi için ilgili eklentileri aşağıdaki bağlantılara tıklayarak innDirebilirsiniz; MIDI AAC (M4A/MP4) (Smartphone 2003 için) WMA Not 2 : Bu sürüm, Smartphone cihazlarında Windows Mobile 5/6 içindir GSPlayer (Smartphone) 229 |
|