Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
c5510, samsung

Samsung C5510

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Samsung C5510

Merhaba arkadaslarbenim 2 sorum olcakta yardm ederseniz cok sevinirim
elimde samsung c5510 cep telefonu var ayriyeten pc ve telefon veri aktarımı saglayan bluetooth cihazım var yani data kablosu kullanmıyormpc den telefonuma attıgım dosyaların direk hafıza kartına gitmesini istiyorumbu nokia da cok guzeldi hafızayı seciyoduk direk gidiyodu ama samsungta farklıbu olayı nasıl yapabilrm acaba pc den yuklu veri yollıcamda tel hafızasına geliyo bosaltıp yapsamda cok uzun sureceksamsung pc suite braz ugrastım ama baglanamadmcevaplarınız için simdiden tsekurler

diğer sorumda su bana gelen mesajların hafıza kartına gelip ordanda pc ye atmak istiyorum ama hafıza kartına degilde telefon hafızasına geliyomesajları nasıl pc ye aktarabilirim acaba??

SaYgIlArImLa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com