Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, android, detaylandı, işletim, mwc, optimus, sistemli

Mwc 2012: Android 2.3 İşletim Sistemli Lg Optimus L3 Detaylandı

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mwc 2012: Android 2.3 İşletim Sistemli Lg Optimus L3 Detaylandı

Güney Kore'nin en büyük ikinci akıllı cep telefonu üreticisi LG Mobile, Optimus L3 modelini Mobil Dünya Kongresi kapsamında sergiledi

1026 mm uzunluğunda, 616 mm genişliğinde ve 1185 mm kalınlığında tasarıma sahip olan Optimus L3, 800 MHz frekansında faaliyet gösteren Qualcomm MSM7225A platformundan güç alıyor ve Android 23 Gingerbread işletim sistemini kullanıyor

GSM şebekesine ve HSPA (HSDPA: 36 Mbps) alt yapısına destek veren akıllı telefon, kamerasıyla 3 megapiksellik kareler yakalayabiliyor 32-inç boyutlu 240 x 320 piksel dokunmatik ekrana ve 1 GB dahili depolama kapasitesine yer verilen akıllı telefonun kapasitesinin yetersiz kaldığı durumlarda microSD kartlar devreye giriyor

Wi-Fi 80211n, Bluetooth 30 ve A-GPS / S-GPS ile donatılan akıllı telefonda LG Mobile, 1500 mAh'lik bataryayı yeterli görmüş LG Optimus L3'ün önümüzdeki nisan ayından itibaren satışa sunulması planlanıyor

donanimhaber

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com