Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, sevginiz

Sevginiz Gerçek Mi???

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevginiz Gerçek Mi???

SevgiBende olmayan yada olmadığını düşündüğüm şeyYanlış anlaşılmasın sözlerim doğa sevgisi falan değiOnların hepsine sahibim bir teki hariçBenim sevgim yada ben seviyorum ama sevdiklerim beni sevmiyorYapmacık sevgi değil istediğim gerçek olan sef ve temizBence sevgi bundan ibaret olmalı
Diğerleri gbi günü birlik istemiyorumSevdi mi adam gibi seven insanlar istiyorum etrafımdaBelki şu ana kadar yazdıklarım size sevgili veye aşktan bahsediyormuşum gibi gelebilir ama o aşka zaten sahibimBenim istediğim arkadaşlarımın bile bu sevgiye sahip olmaları
Belki de saçmalıyorum yada böyle bir şey olur mu? diye düşünebilirsinizİnsan sahip olamadığı bir şeyi çok istermiş yaİşte benim tek istediğim bu sevgiBuna ulaşmak içn elimden geleni yapıyorum ama tek benim yapmamla olmuyorÇevremdeki insanlarında buna inanması ve bunu için bir şeyler yapması gerekiyorÇünkü bir tek benim çabamla olmuyorNe kadar uğraşsamda yapamıyorumBiraz yardıma ihtiyacım var sanırımEtrafımdakilerin bana yardım etmesine ihtiyacım varAma beni anlamamakta ısrar ediyorlarYazarak değil söz ile söylemek istiyorum içimden geçenleri ama konuşamıyorum bendeZaten konuşsamda beni dinlemiyorlariEn azından yazdıklarımı okuyorlarBu da benim için bi adım demek oluyorUmuyorum onlarda benim gibi gerçek sevginin peşinden koşmak için bir adım atarlarUmmuyorum ummaktan daha fazlasını istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com