![]() |
Hacivat Ve Karagöz Hacivatın Atı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacivat Ve Karagöz Hacivatın AtıHacivatın Atı Skeç Örneği Karagöz Ve Hacivat Hacivatın Atı ![]() Hacivat’ın son zamanlarda işleri iyi gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karagöz: “ Evet Hacivat, bir şey istemiştim ![]() ![]() Hacivat:v ” Neden olmasın Karagöz’üm ![]() ![]() Karagöz: “ Hı? ![]() ![]() Hacivat: “ Yani kaç para verirsin? Küheylan’ı kaça alırsın? “ Karagöz: “ On altın veririm ![]() Hacivat: “ Dur bakalım, Karagöz’üm ![]() Karagöz: “ Nazarlık taktırırım, Küheylan’a ![]() ![]() Hacivat: “ Yapma Karagöz’üm ![]() ![]() ![]() Hacivat’ın ne dediğini tam olarak anlayamayan Karagöz evin merdivenlerini çıkmaya başlar ![]() ![]() Hacivat: “ Çık Karagöz’üm, çık çık ![]() Karagöz: “ Kapıya kadar çıktım ![]() ![]() Hacivat: “ Ben sana merdivenleri çık demedim ![]() ![]() Karagöz: “ Yirmi, otuz ![]() Hacivat: “ Çık, çık ![]() Karagöz:“ Elli, altmış ![]() Hacivat: “ Çık, çık ![]() Hacivat’ın çok para istemesine kızan Karagöz bağırır: “ Çık çıkı, çık çık ![]() ![]() ![]() Hacivat: “ Bak Karagöz’üm, ben atı yüz altına aldım ![]() ![]() ![]() Karagöz: “ Yüzgeç balıklarda olur, alık ![]() Hacivat: “ Hemen sinirlenme Karagöz’üm ![]() ![]() ![]() ![]() Hacivat’ın konuşmasına içerleyen ve Küheylan’ı alamadığına üzülen Karagöz, Hacivat’a küser ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|