Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kap, karahandan, pelin, taktik

Pelin Karahan'dan Taktik Kap..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pelin Karahan'dan Taktik Kap..

Pelin Karahan'dan Taktik Kap

Çok özel bir güzellik sırrın var mı?

Gün içinde ellerimi sabunla çok sık yıkar ve krem sürerim Yanımda ıslak mendil bulundururum Ellerime ve vücuduma nemlendirici çok fazla kullanıyorum Yüzümü de sabun yerine temizleme jeli ile arındırıyorum

Formunu nasıl koruyorsun?

Çok yoğun olsam da haftada iki gün spora gidiyorum Kardiyo, fitness, ve pilates yapıyorum Tüm bunlar, vücudumun daha dinç ve formda olmasını sağlıyor Spora başladığımdan beri daha dik duruyorum Vücudumun esnediğini fark ediyorum
Sporla beraber yediklerime de dikkat ediyorum ister istemez

Mezuniyet gecen nasıl geçmişti?

Bizim lisede mezuniyet gecemiz olmamıştı, sadece üniversitede bu duyguyu yaşadım Çok tatlı bir telaştı Giyeceğim elbiseyi aylar öncesinden hazırlamaya başlamıştım Mezuniyet yaza denk geldiği için elbisem incecik ve pembeydi Çok heyecanlıydım Durmaksızın elim ayağım titriyordu Ama o günün en güzel anı, kepi havaya fırlattığım andı

Mezuniyet gecesi için kızlara neler önerirsin?

Her zaman sade, ama şık olsunlar Hiçbir zaman abartıya kaçmamak gerek Çok takıp takıştırmak yerine daha az gösterişli takılarla çok daha güzel olmaları mümkün Kendilerine güvensinler ve vücudundaki kusurları unutsunlar! O gecenin en güzel kızı olduklarını düşünsünler

Heygirl Dergisinden dır!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com