Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buldugum, bölgesel, çözüm, için, kesin, zayıflama

Bölgesel Zayıflama İçin Kendi Buldugum Kesin Çözüm

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bölgesel Zayıflama İçin Kendi Buldugum Kesin Çözüm

Merhabalarben kendımı bıldım bılelı ıdeal kılomdayım yemekle pek aram olmasada abur cubura oldukça düşkunumbuda bende göbek yapıyor ara ara ben bunu yıllardır aynı yontemle gıderıyorumfaydasını herkes goruyor duzenlı yaparsanız kalmayacak bunu kımler uygulayabılır

-fiziği düzgun olupta sadece karın ve bel bölgesınde yağ toplanması olanlar,
karnı dümdüz olupta sadece basen sorunu olanlar
kolları kalın olanlar
yada kalçaları buyuk olanlar

( sadece bu sorunları olanlar demıyorum ama genelde bunlarda işe yarıyor)

malzemeler :
yarım çay bardağı zeytınyagı
yarım lımon
ıkısını karıştırınız
kese

klasık banyo muhabettınızden sonra liflenmeden once ıstedıgınız bolgeye karışımı surup kese ıle kızartana dek keseleyın
daıresel hareketlerlesonra ellerınızle yagları parçalarcasına sıkınsonra liflenın banyo sonrası cıldınız kuru ıse bebek yagıyla yaglı ise normal bır nemlendırıcı ıle yıne yuvarlak hareketlerle masaj yapınız tum vucudunuza ozellıkle kılolu bolgeye

burdakı zeytın yagı parçalayıcı lımon ıse gerdırıcı sarkmaları onleyen kese ıse kan dolaşımını hızlandırıcı etkıye sahıptır
bunu duzenlı olarak yaparsanız kesın sonuc alırsınızhamamda daha ıyı etkıyı verecektır

masaj makınesı ılede uygulanabılırişinize yararsa lutfen buraya yazınız sızın adınıza mutlu olurum
sevgıyle
zeynep

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com