Çok Önemli Bir Uyarı!!! |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir Uyarı!!!Degerli arkadaşlar; özel mesaj yolu ile size havvas ilminde, büyü konusunda, fal konusunda, cinlerle irtibatlı oldugunu vs konularda bilgi sahibi oldugunu size yardım edeceğini, size birşeyler öğreteceğini, sizi tedavi edecegini vs amaçlar dogrultusunda gelen mesajları dikkate almayın Bu kişileri yönetici arkadaşlara bildirin Neden sorusuna cevaben; *3-5 sözde ilim ehlinin sahtekarın kobayı olmamanız için *ne yaptığınız bilgisini vermeden, şunu yap şunu oku şeklinde sizi günaha, harama hatta dinden cıkaracak fiillere girmemeniz için *maddi ve manevi kayıplardan uzak kalmak için *ruh ve akıl sağlıgınızı korumak için *bilmeden yaptığınız okuma, yazma vs eylemlerden dolayı bir musallat durumundan korunmak için Sitede gizliden gizliye ben havvas ehliyim, ben cinlerle irtibatlıyım vs konularda dolaşan mendebur yaratıklar mevcut Bu konularda dikkatli olun ve bu kişileri yönetime bildirin Çesitli sorunlarına çözüm arayan arkadaşlarımızı hedef alan ve çeşitli konularda yorumlar yaparak ben bu işin piriyim mesajını veren kişilerden kendinizi koruyun Sorunları olan arkadaşlarımıza birisi şunu yap derse, arkadaşımızın vereceği cevapta şu olmalı ; *kaynak bir ayet, ayet tefsiri göster *kaynak bir hadis kaynak bir fetva göster gelecek cevap şu olursa ben falan cinciden öğrendim, elimde eski kitaplarım var vs vs bu cevabada binaen islam ahlakında, islam kültüründe şeriatta, sünnette bir emsal teşkil edecek örnek göster Zaten ilim ehli size sünnet ve kur'andan gayrı yol göstermez Ama dersenizki bana bunlar lazım değil, ben devamı bulayımda ne şekilde olursa olsun, cevaben deriz ki; *bu yolda canından olanlar var, *bu yolda sağlığından olanlar var, *bu yolda aklından olanlar var, *bu yolda parasından olanlar var, *bu yolda ailesinden olanlar var, *bu yolda İMANından olanlar var, Arkadaşlar; Kur'an-ı Kerimde ayetle sabit "bu kitapta yaş, kuru hiçbirşeyi eksik bırakmadık" bu meale binaen diyoruz ki, her derdin devası bu Mukaddes Kitapta var Daha ne hacet başka çareye? Dikkat edin!! (dün biraz ağır söylemlerinden ötürü kapatılan konuyu ılımlı ifadelerle tekrar açıyorum) (kardeşlerimizin dertlerini kendilerine gelir kapısı gören üç beş mahlukun konunun kapatılması icin karşıt görüşle saldırıya geçecekleri bilincinde olarak konuda ikili tartışmalara girmeyin) büyü vardır, haramdır! Bunu inkar etmek (büyü haram degil demek) küfürdür dinden çıkarır Çözülmez büyü yoktur Kurtulamaz cin musallatı yoktur Gelecekten haber vermek haramdır, kahine (gelecekten haber verene) inanan Hz Muhammed as mı inkar etmiş olur Evlilik konusunda Eshab-ı Kiram’dan bir zatın Peygamberimize (sav): “Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun” demesi üzerine: “Eğer sana, İsrafil, Mikail, Cebrail, ve Hamele-i Arş, (AS) dua etse, aralarında ben de bulunsam, genesen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin” buyurmuştur (Ramuz:357/9) bu hadis kafi cevaptır Her Derdin Devası KUR'AN'dır |
|