Başıma Gelenler Ve Anlamı ? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başıma Gelenler Ve Anlamı ?Merhabalar arkadaşlar Forumu tesadüfen buldum ,bu kadar bilgili ve ilim irfan sahibi arkadaş varken uzun süredir sormak istediğim soruları buraya yazmaya karar verdim Bu günden yıllar önce etrafımda garip şeylerin olmaya başladığını fark ettim Yolda yürürken bir anlık gördüğüm insanlar (kafamı çevirince kayboluyorlardır) Karlı havalarda gördüğüm beyaz varlıklar Işıklardan gelen şekiller Karanlıkta hissettiğim şeyler bazen dokunduğum da oldu Sonra şehir değiştirdim ve herşey o zaman daha da arttı Geceleri yanıbaşımda ayak sesleri, bir şeylerin kafama vurması Fısıltılar Hareket eden gölgeler İşlerin en ilginç olduğu zaman ise 2007 yılıydı O sene bir kızla tanıştım (olay aşk hikayesine dönmeyecek merak etmeyiniz) Belli bir zaman sonra onunla olduğum günün geceleri bütün bu olaylar daha da arttı Saatlerce korkuyla sabahı beklerdim Sabah ezanı okunmadan uyuyamazdım Sonra bir gün karanlık bir yerden duyduğum gülüşme sesleri Ki etrafta kimse yoktu Kız arkadaşımda duydu Bir gün sokakta ki köpeğin bana selam vermesiyle iyice korkmaya başladım Sonra karanlık bir ortamda birine çarptım (dokundum yani) Ben bunları yaşarken kız arkadaşımda buna paralel olarak şeyler yaşamaya başladı Geceleri onuda rahatsız ettiler Ve bir rüya gördüm ÖYle bir rüyaydı kı şimdi bile ürperirim Adamlar bana işkence ediyorlardı Mavili kısa adamlar Bir sürü insan vardı oralarda Ordan kurtulmak için dua etmek istediğimde sözleri göremiyordum Kanter içinde uyandım Rahmetli annem bu olayı şöyle yorumlamıştı Kötü şeylerin olabileceği gibi iyilerinde beni uyarmak isteyebileceğini söylemişti Ayrıca komik gelebilir size ama eve alınan bir kedinin de işe yarabileceğini söyledi İlk kedimi aldıktan sonra biraz hafifledi olanlar Ben ise o sırada ailemden birini günahının bedelini ödediğimi düşünüyordum Dedem yüzünden intihar eden bir kadının bedduası falan gibi Neyse Sonra ise bahsi geçen kız ile ayrıldık O anda bize ait herşeyi fırlattım ve bir daha allaha inanmayacağımı söyledim Ondan hiçbirşey istemediğimi ve cehenneme gideceğimi bildiğimi ve bunla savaşmayacağımıda düşündüm O anda herşey kesildi Ne rahatsız edildim, ne konuşma duydum ne ayak sesleri Ama bir şeyleri hissetme yeteneğimde hala eksilmedi Bazen bir yerden geçersin rhatsız olursun ya Onun gibi şeyler devam ettim Rahatsız olduğum insanlarda oldu katlanamadığım 2010 nisanda annemi kaybettim O günden beri insanlara inanmadığımı söylesemde hep inandım Merak ettim bana ne olduğunu ne bittiğini İyimiydi kötümüydü falan diye Annemin dediği gibi belkide iyidiler belki ben kaçırdım onları Belkide bir lutüftu Neydi arkadaşlar benim başıma gelen bu olay Ne yaptım da oldu Sizce iyimiydi kötü müydü ? Çocukkende olurdu bunlar onu söylemeyi unuttum Bir şeyler oynardı Düşerdi falan Yardımı olur mu bilemem ama bir perşembe günü akşam ezanında yer gök inlerden doğmuşum Acaba hüddam bağlananlardan mıyım ? Kafanızı şişirdim bitireyim artık Şimdiden teşekkür ederim |
|