Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakılarak, dualar, fotoğrafa, yapılan, şekli

Fotoğrafa Bakılarak Yapılan Dualar Ve Şekli Dualar...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fotoğrafa Bakılarak Yapılan Dualar Ve Şekli Dualar...

Arkadaşlar kusura bakmayın ama uyarmadan edemedim birçok konu başlığında fotoğrafa bakılarak yapılan dualar bir yerlere birşeyler yazılarak yapılan dular, yada elmaya okunarak yapılan dular gibi birçok dua öneriyoruz ama çok doğru değil Allah muhafaza farkında olmadan büyüye benzer şeyleri yaparak şirke girip, inanan kardeşlerimizinde şirke girmelerine sebep olabilirz yine Allah muhafaza diyerek söylüyorum dinden çıkma sebebi olabilir dua şekli birşey değildir en hissettiğiniz anda Rab'imizle konuşmaktır halimizi anlatmaktır, derman istemektir Rabbim samimiyetimizi gördükten sonra hayırlı ise zaten bize nasip edecektir yanlış anlaşılmak istemem ne kadar ne dua okunacak, nasıl okunacak onlara bir diyeceğim yok ama yine inanan biri olarak düşündüğümü ve inandığımı söylemeyerek sizlerin hakkına girmek istemedim

--- Sonraki mesaj ---

hee eklemem gereken birşey daha var fotoğrafa bakılarak üfleyek yapılan dua birkere dua bile olmaz düşünsenize Rab'imize yalvarıyoruz ama harama bakarak sonuçta istediğimiz insan bize haram masumiyet samimiyet nerde? farzedelim fotoğraftaki eşimiz, helalimiz dönsün diye yapıyoruz şekle bakarmısınız direk büyü halis dua şekillerinde fotoğraf diye birşey olamaz zaten kii fotoğraf son 100 yıldır hayatımızda olan birşey

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com