Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, edin, olur, yardım

Arkadaşlar Ne Olur Yardım Edin.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Ne Olur Yardım Edin.

Arkadaşlar benim işin içinden çıkamadığım bir sorunum var oda eşim ve anneme karşı tutumu5 yıllık evliyiz benim annem başka bir şehirde yılda bir defa yanıma gelir ne zaman gelse eşim yapmadığını bırakmıyoranneme surat yapıyor tersliyor aşşağlıyor, beni annemim yanında küçük düşürüyorvssbu her yıl nezaman annem gelse böyle yapıyorsoruyorum ne istiyorsun neden böyle yapıyorsun diye ben ne yapıyorum diyorAslında iyi biri ama ne zaman annem yanıma gelse o insan gidiyor resmen bir şeytan oluyorŞaşırdım kaldım Allah rızası için bildiğiniz bir dua bir yöntem var ise söyleyinAilesinin mi etkisinde kalıyor anlamadım Annem 1 hafta kaldı yanımda baktım iş kötüye gidecek bir yakınımın yanına gönderdimNe olur yardım edin((((((((((
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com