|
|
Konu Araçları |
bulabiliriz, esmayı, ismimize, kendimize, uygun |
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz?Sa Kardeşlerim Benim sorum ilim sahibi kardeşlerimize olucak İŞüphesiz her insanda Allah cc sıfatlarından isimlerinden bazıları daha çok tezahur eder ve onunla çalışırsa dah açok ve seri sonuç alabilirYaani kısacası insanın muhteviyatında 66 esma vardır fakat bazısında Hu bazısında Rahman isimleri o kişiyle daha çok alakalıdırBize ait olan kendi esmamızı nasıl bulabilirizİsmimizin ebced deperiyle falan mı veya nasıl kişi kendi esmasını bulabilirYardımcı olursanız sevirimAllaha emanet olunuz |
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz? |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz?sansar Nickli Üyeden Alıntı Sa Kardeşlerim Benim sorum ilim sahibi kardeşlerimize olucak İŞüphesiz her insanda Allah cc sıfatlarından isimlerinden bazıları daha çok tezahur eder ve onunla çalışırsa dah açok ve seri sonuç alabilirYaani kısacası insanın muhteviyatında 66 esma vardır fakat bazısında Hu bazısında Rahman isimleri o kişiyle daha çok alakalıdırBize ait olan kendi esmamızı nasıl bulabilirizİsmimizin ebced deperiyle falan mı veya nasıl kişi kendi esmasını bulabilirYardımcı olursanız sevirimAllaha emanet olunuz bak kardesim usul bir kendi adimdan örnekle adim osman ebcedi kebir toplami 220 ama esmaul husnada 220ye denk isim yok MUKSITU ismi 209 ya 11 ve 220 ya Muksitu 2 yada daha coh esma ilede yaparsin 2 yada ismin 1 Bast adetlerini toplarsin cikan sonuca göre esmalari secersin ve iki uygulamadada kurandaki esmalarin gectigi ayetlerden 1 terkip yapar pespese okursun halk dili ile en basit sekli bu |
|