Canım Kızım |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım Kızımanlatacağım olay tamamiyle gerçektiryaklaşık 3 aydır tanıdığım bir aile varhikayemi burada isim ve adres vermeden anlatmaya çalışacağımçünkü konu benim için hayati bir durum arz eder hikayem bu forumda başladı;ve gerçekten hayatım bir anlamda değiştiçünkü artık bir manevi kızım varne mutlu bana seni seviyorum canım kızım bir kaç aydır biz baba kız gibiyizama dün evelsi gün ilk defa bana baba dedibuda beni dünyanın en mutlu insanı ettiseni seviyorum kızımve söz veriyorum seni her zamn koruyacağım,ve korucu kanatlarım senin üzerinde hep olacaktır arkadaşlar ,hz muhammet sa derki,yetime ve yoksula kol kanat olunbu çok önemli bir meseledirbelki ihtiyacı olmayan bir ailenin kızına babalık ettimama en azından manevi olarak onlara babalık edebilirsiniz benim kızım, babasının vurdum duymazlığı ile hastalanmış ve sıklaşan tıravmalardan ötürü bayılmalar vs takip etmişti kızımla ilk tanıştığımızda ,ağlıyorduo anı unutamam canım kızım benimçok yıpranmış bir durumdaydıannesi onu psikoloğa götürdü,bir türlü çare olamadılarhaliyle anne ve babanın ayrılık sorunu en çokonu etkiliyordu neyseki şimdi çok mutlu,ve onun yanında olduğumu biliyor,ve artık benimde bir kızım oldubeni babası olarak kabul etmesi çok güzelne mutlu bana arkadaşalr sizinde öyle aktiviteleriniz olsun lütfenhem siz ,hemde çocuk mutlu olurelbbette herkesin kendine yakın hisedeceği bir manevi evladı olacaktırsizde öyle yapın ve onların yanında olduğnuzu hisetirin ben öyle yaptım ve hayatım dahada mutlu geçiyor başka bir konuda şu; arkadaşlar çağımızın vebası olan güven sorunu git gide artıyorartık bir birimizn güvenini kaybetiğimiz çağa sürükleniyoruzzyıkılan aileler,yıkılan dosluk ve arkadaşlıkların tamamı menfaat durmuna dönüşmüş ve bu yüzden mutlu bir toplum olamıyoruzve sonuç olarak aileler dağılıyor,dosluklar bitiyorarkadaşlıklar sahteleşiyore haliylede durum vaziyet kötüye gidiyor son süzüm;allahtan dileğim şudur, allahım tüm insanlığın saadet içerisinde bir yuva kurması diliyorum,amin |
|